Italya Milli Takim Teknik Direktörü Mancini, Galler Karsisinda Kazanmak Istiyor Açiklamasi

'Bizim için iyi oynamak ve kazanmak önemli olan. Öncelikli hedefimiz bu. Baska bir amacimiz yok'

Italya Milli Takim Teknik Direktörü Roberto Mancini, 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda (EURO 2020) karsilasacaklari Galler karsisinda iyi oynayarak kazanmak istediklerini söyledi.

EURO 2020'de A Grubu'nda 6 puanla lider olan Italya'nin, 4 puanla ikinci siradaki Galler ile yapacagi maç öncesi "Gök mavililer"in deneyimli teknik adami Mancini, basin toplantisi düzenledi.

Grubu ilk sirada tamamlamalari durumunda Belçika ve Fransa gibi sampiyonanin favori ekipleriyle karsilasabilecekleri hatirlatilan Mancini, herhangi bir hesap yapmadiklarini belirtti.

Grubun son maçinda elde edecekleri son maça göre bir üst turda ya Londra ya da Amsterdam'a gideceklerini ifade eden Mancini, "Bizim için iyi oynamak ve kazanmak önemli olan. Öncelikli hedefimiz bu. Baska bir amacimiz yok. Kazanmak için oynuyoruz, prensibimiz bu ve buna bagli kalacagiz." dedi.

Galler'in teknik açidan kaliteli oyunculari olduguna isaret eden Roberto Mancini, "Galler mücadele etmesi zor bir takim. Fiziki açidan güçlü bir takim. Yanilmiyorsam son sampiyonada yari finalde oynadilar. Zorlu bir mücadele olacak. Bizim hedefimiz bu maçi da kazanmak." diye konustu.

Italya'nin sampiyonada su ana kadar gösterdigi performansla dikkati çektiginin hatirlatilmasi üzerine Mancini, kendilerinden "iyi takim" olarak söz edilmesinin kendilerini memnun edecegini bununla beraber her zaman en iyisi için mücadele ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA