Galatasaray Camiasinin Önde Gelen Isimleri Seçime Katildi

Galatasaray Kulübü Seçimli Olagan Genel Kurulu’na sari-kirmizili camianin önde gelen isimleri katilim gösteriyor. Eski baskanlardan Faruk Süren ve Dursun Özbek, Teknik Direktör Hamza Hamzaoglu, Hakan Ünsal gibi isimler oy vermek için Galatasaray Lisesi’ne geldi. Baskan adaylari da oy kullanma esnasinda lise bahçesinde üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Galatasaray’in 38. baskani belli oluyor. Sari-kirmizili kulübün seçimli olagan gelen kurulu saat 10.00’da basladi.

Saat 15.00’te sona erecek oy verme islemi için Galatasaray camiasinin önde gelen isimleri oylarini kullanmak için erken saatlerde Galatasaray Lisesi’ne geldi. Sari-kirmizililarin eski baskanlarindan baskani Faruk Süren ile Dursun Özbek, Teknik Direktör Hamza Hamzaoglu, Hakan Ünsal, Gökhan Zan’in yani sira pek çok taninmis sima sandiklarina giderek oy verdi.

Ayrica baskan adaylari Metin Öztürk, Ibrahim Özdemir, Burak Elmas, Yigit Sardan ile Esref Hamamcioglu lise bahçesinde üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Yigit Sardan’in listesinde bulunan Abdurrahim Albayrak’in, oy kullanmaya gelen üyeleri karsilayarak tek tek selamlasmasi da dikkat çekti.

Kaynak: İHA