Eski Futbolcu Ve Hakemler SMA'li Defne Için Bir Araya Geldi

Balikesir Masterler ve Besiktas Masterler futbol takimlari Edremitli SMA Tip 1 hastasi Defne bebege destek için yesil sahada bulustu.

Edremitli SMA Tip 1 hastasi Defne Gülcü'nün tedavisine destek olmak için Balikesir Büyüksehir Belediyespor Stadi'nda gerçeklestirilen maça, Süper Lig takimlari Besiktas, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynamis futbolcular yani sira eski Süper Lig hakemleri katildi.

Maç öncesi konusan Balikesirli Süper Lig Hakemi Aytekin Durmaz; "3-4 gün önce Edremit Masterler oynadi bugün de Besiktas Masterler buraya gelerek Defne bebegimize güç olmaya geldiler. Insallah yüzde 42'lik oran çok kisa sürede, Defne iki yasina gelene kadar su an 13. ayimizi tamamladik, tamamlayacagiz buna inaniyoruz. Defne bebek o sokaklarda oynayacak kosacak." dedi.

Eski Süper Lig Hakemi maç için Besiktas Masterler takiminda forma giyen Selçuk Dereli de toplumu bu gibi konularda duyarli olmaya davet etti. eski hakem Dereli "Defne bebek için buradayiz. Ben bir çok SMA hastasi çocuk için düzenlenen kampanyalara katildim. Balikesir'deki tüm yurttaslarimizi, Türkiye'nin her tarafindan destek olmayan vatandaslarimizi damlaya damlaya göl olur, damlaya damlaya deniz olur misali Defne'ye sahip çikmalarini bekliyorum, diliyorum. Defne'nin bir an önce sagligina kavusturmak bize düsen bir görev bu etkinligin ses getirecegini düsünüyorum" dedi.

Besiktas'ta uzun yillar top oynayan Ali Eren ise farkindalik olusturmak ve Defne bebege destek olmak için Balikesir'e geldiklerini söyledi. Eren, "Defne bebek gibi çok yavrumuz var bu hastaligin pençesinde. Öncelikle devlet büyüklerimize buradan seslenmek istiyorum. Bu evlatlarimza sahip çikalim.Sonuçta bu hastaligin ilaci var ama çok pahali. Bildigim kadariyla Defne bebegin yüzde 40'in üzerinde parasi toplanmis. Bütün Balikesir insanlarini Defne bebege yardim etmeye çagiriyorum. Biz de bir nebze farkindalik yaratmak için geldik. Insallah evladimiz tedavisini olur ve sagligina kavusur" dedi.

Maç öncesi Defne bebek için pankart açan iki takimin karsilasmasi dostluk ve fair play çerçevesinde geçti.

Kaynak: AA