Dijital Oyun Severlere Özel Kanal

Red Bull, oyun severlere özel video paylasim platformu kanali Red Bull GamerSZon’u 18 Haziran itibariyla oyun severlerle bulusturdu.



Video paylasim platformu kanali Red Bull GamerSZon, 18 Haziran tarihinde yayina basladi.

Içerigi Türkiye’de çekilecek olan kanalda, oyun severlere hitap eden farkli programlarin yer alacagi belirtildi. Yapilan açiklamaya göre; Orkun Isitmak, Kivanç Talu ve Irmak Kazuk’un sunumlariyla gerçeklesecek programlar, farkli içerikleri ve konuklariyla oyun severlere cuma günleri saat 18.00’de sunulacak.

Oyun oynamayi zorlastirmak için akla gelmeyecek sartlarin olusturuldugu Play Hard, Orkun Isitmak’in sunumuyla oyun severlerle bulusacak. Üç asamadan olusan K.O’da Kivanç Talu, konuklarini hem oyun oynarken hem de özel hayatlari hakkinda konusurken köseye sikistirmak için çaba gösterecek. Spor ve televizyon dünyasinin eglenceli isimlerinden Irmak Kazuk, Insert Can’de konuklari ile geçmisten bugüne oyun dünyasinin bilinen ve sevilen oyunlarinda karsi karsiya gelirken ilk bölümün konugu da son dönemin önemli CS:GO ve PUBG oyuncularindan ve sosyal medya yüzlerinden Pqueen olacak. Ünlü konuklarin, oyun dünyasindaki favori karakterlerine dönüsme (cosplay) hayallerini gerçeklestiren ve Red Bull’un projelerinden Red Bull Shape Shifters’ta bu sürecin tüm asamalari, Mehmet Turgut’un gerçeklestirdigi çekimlerin kamera arkasi görüntüleri ve konuklarla yapilan röportajlar yer alacak. Wing My Room’da ise kendine ve yaptigi yayinlara güvenen oyun dünyasinin yetenekleri, Türkiye’nin ünlü yayincilarindan danismanlik alirken odalari da gerçek bir oyuncu odasina dönüstürülecek. Oyun severler Türkiye’deki oyun dünyasinin gelisimini, degisimini ve sektörle ilgili ticari detaylari da What the Five ile ince noktasina kadar kesfedecekleri belirtildi.

Marka, 2021 yili içerisinde Türkiye’de birçok uluslararasi e-spor finaline ev sahipligi yapti. Rekabetçi mobil oyun arenasi ve Türkiye’nin iki sampiyonluk elde ettigi Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri Mart ayinda Türkiye’de gerçeklestirildi.

Bu finallerde dünyanin takip edilen ve oynanan oyunlarindan olan Hearthstone, Teamfight Tactics ve PUBG MOBILE oyunculari birbirleri ile mücadele etti.

Üniversiteler arasi global Valorant turnuvasi Red Bull Campus Clutch için de Türkiye elemeleri geçtigimiz günlerde gerçeklestirildi.

80 üniversitede kurulan 5 kisilik takimlar, Valorant’in Ispanya’da gerçeklestirilecek dünya finallerinde Türkiye’yi ve üniversitesini temsil etmek için yaristi.

Kaynak: İHA