Çaglar Söyüncü Açiklamasi 'Yarin Son Sansimiz'

A Milli Takim’in önemli isimlerinden Çaglar Söyüncü, Isviçre maçi öncesinde Italya ve Galler maçlarinda alinan sonuçlardan dolayi üzgün olduklarini söyleyerek, Isviçre maçi için de “Yarin son sansimiz” dedi.

EURO 2020 A Grubu 3. maçinda yarin Isviçre ile Bakü Olimpiyat Stadi’nda karsi karsiya gelecek olan A Milli Takim’da kadronun önemli isimlerinden Çaglar Söyüncü basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. 2 maçta alinan sonuçlardan dolayi üzgün olduklarini ifade ederek sözlerine baslayan Çaglar Söyüncü, “Bizi sevenlere ve halkimiza bu sonuçlari verdigimiz için üzgünüz. Yarin son maçimiz var. Bu maçi en iyi sekilde, bize yakisan sekilde oynayarak, 3 puanla devam etmek istiyoruz. Yarin son sansimiz. Hepimiz üzgünüz. Yarin yeni bir sans ve yeni bir maç. Son antrenmani yapip maçi bekleyecegiz” dedi.



“Elestirileri dogru alip devam etmek istiyoruz”

2 maçta yenilen 5 gol hakkinda konusan Çaglar Söyüncü, “Bunu daha önce de dile getirmistim. Sadece 2 kisinin yaptigi defansta ön plana çikmak istemedigimi söylemistim. Takim halinde defans yapmak önemli. 2 maçta 5 gol yemek üzüntü verici. Burada dogru elestiriyi alip iyi sekilde yola devam etmek istiyoruz” dedi.

Galler maçinda yenilen goller hakkinda da konusan Çaglar, “Her maçin ardindan özelestiri yapiyoruz. Buralara gelemezdik bunu yapmasak. Iyi oynadigimiz maçlarin ardindan oturup hatalarimizi ve eksiklerimizi konusan bir takimiz. Saha içinde son dakikalardi. Benim uyarim göze çarpmis. Kimse istemezdi böyle bitmesini. Benim söyledigim ters bir görüntü gibi çikmis ama öyle bir durum yok. Hepimiz bu takimin parçasiyiz. Özelestiriyi her zaman yapip dogru elestirilerden ders aliyoruz. Yarinki maça bakacagiz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA