Avrupa'dan Ümraniye'ye Iki Madalya Birden

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güres Takimi Sporculari Sevim Akbas (49 kg) ve Tuba Demir (53 kg) Yildiz Kadinlar Avrupa Güres Sampiyonasi’nda kendi kategorilerinde gümüs madalya kazanarak, Türkiye’ye çifte gurur yasatti.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü büyük basarilar kazanmaya devam ediyor. Nisan 2019’dan bu yana spora yapilan önemli yatirimlarin meyvesini toplamaya baslayan Ümraniye Belediyesi, Bulgaristan’dan gelen haberle büyük bir gurur yasadi. Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güres Takimi Sporculari Sevim Akbas ve Tuba Demir Bulgaristan’in Samokov sehrinde düzenlenen müsabakalarda büyük bir basari elde ederek, Yildiz Kadinlar Avrupa Güres Sampiyonasi’nda kendi kategorilerinde ikinci olup, gümüs madalya kazandi. Baskan Ismet Yildirim, sporculari telefonla arayarak basarilarindan dolayi kendilerini tebrik etti. Akbas ve Demir, gelecek ay Rusya’da yapilacak olan Dünya Sampiyonasi’na dogrudan katilma hakki kazandi.

"Ümraniye sporla anilan bir sehir olacak"

Baskan Ismet Yildirim yaptigi açiklamada, “Gençlik ve Spor Kulübü’müzün basarilari bize büyük mutluluk veriyor. Iki yil önce kurdugumuz kulübümüz basaridan basariya kosuyor. Göreve geldigimizde Ümraniye’mizin sporla anilan bir sehir olacagini söylemistik. Elde ettigimiz basarilar emegimizin ve katkilarimizin bosa gitmedigini gösteriyor. Gümüs madalya kazanarak, bayragimizi Avrupa’da dalgalandiran Sevim Akbas ve Tuba Demir kardeslerimizi ve onlari bu müsabakalara hazirlayan hocalarimizi yürekten kutluyorum. Her iki sporcumuza da katilacaklari Dünya Sampiyonasi’nda simdiden basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA