Yaz Spor Okullari Basladi

Inegöl Belediye Spor Kulübü bünyesinde düzenlene yaz okullari, bu yil 4 ayri dönem seklinde gerçeklestirilecek. Ilk dönem egitimleri 7 Haziran Pazartesi günü 448 ögrenciyle basladi.

Inegöl Belediyesi, pandemi dolayisiyla ara verilen spor okullarina normallesme süreciyle birlikte yeniden basladi.

Inegöl Belediye Spor Kulübü bünyesinde sürdürülen spor okullari, bu yil 4 ayri dönemde yaz okullariyla devam edecek. 07-25 Haziran, 28 Haziran-16 Temmuz, 26 Temmuz-13 Agustos ve 16 Agustos-03 Eylül tarihlerinde yapilacak olan ve 7 ayri bransta düzenlenecek yaz okullarinin ilk dönemi, 7 Haziran Pazartesi günü basladi.

Hikmet Sahin Kültür Parki bünyesinde bulunan Belediye Spor Salonu ve Alanyurt bölgesinde Yunus Emre Spor Kompleksinde iki ayri salonda yapilan yaz spor okullari egitimleri voleybol, basketbol, jimnastik, okçuluk, masa tenisi, spor tirmanis ve oryantiring olmak üzere 7 ayri bransta gerçeklestiriliyor. 7 Haziran 2021 Pazartesi günü baslayan 1’inci dönem egitimlerinde basketbolda 115 ögrenci, voleybolda 89 ögrenci, masa tenisinde 55 ögrenci, spor tirmanista 64 ögrenci, okçulukta 41 ögrenci ve jimnastikte 84 ögrenci olmak üzere toplam 448 ögrenci kurslarda egitime basladi.

Kaynak: İHA