Sivas'ta 'Karate Il Birinciligi' Müsabakalari Yapildi

Sivas Gençlik Spor Il Müdürlügü ile Karate Il Temsilciligi organizesinde Sivas’ta karate il birinciligi maçlari yapildi.

Mecnun Otyakmaz Spor Salonunda yapilan maçlara; Sivas Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Duman, Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç, Sivas Belediyespor Kulüp Baskani Hakan Genç, Karate Il Temsilcisi Oguz Ökten ve sporcular katildi.

Sivas Belediyespor, Sivas Gençlikspor, Fetihspor ve Yigidospor kulüplerinden 77 sporcunun katildigi seçmeler, sampiyonada yer almak isteyen genç karatecilerin kiyasiya mücadelesine sahne oldu.

Sivas Belediyespor 43 madalya kazandi

Müsabakaya katilan Sivas Belediyespor karate takimi sporculari, maçlara damga vurdu. Sivas Belediyespor Karate takimi 19 birincilik, 10 ikincilik ve 14 de üçüncülük elde ederek sampiyonada adindan sikça söz ettirdi.

Karate Il Temsilcisi Oguz Ökten, yaptigi açiklamasinda maçlara katilan sporculari kutlayarak, “Ilimizde 77 sporcunun katilimiyla karate il birinciligi maçlari yaptik. Sporcularimizin performanslarini degerlendirdik. Güzel maçlar ortaya çikti. Sporcularimizi tebrik ediyorum ve 13-18 Temmuz tarihlerinde Sanliurfa’da düzenlenecek sampiyona için basarilar diliyorum” dedi.

Müsabakalar sonrasi dereceye giren sporculara il protokolü tarafindan madalyalari verildi.

Kaynak: İHA