Samsunspor'dan 7. Transfer

SAMSUN – TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bu sezonun 7. transferini Furkan Fehmi Günes’i renklerine baglayarak yapti.

Yeni sezona Süper Lig hedefiyle baslayan Samsunspor, bir bir transferleri açiklamaya devam ediyor. Henüz bir teknik direktör ile anlasmayan kirmizi-beyazlilar son olarak Bursa Yildirimspor takiminda forma giyen Furkan Fehmi Günes ile 4 yillik prensip anlasmasina vardi.

Samsunspor resmi internet sitesinden yapilan açiklamada, “Kulübümüz, son olarak Bursa Yildirimspor takiminda forma giyen Furkan Fehmi Günes ile 4 yillik prensip anlasmasina varmistir. Camiamiza hayirli olmasini dileriz” denildi.

Kirmizi-beyazlilar Furkan Fehmi Günes’ten önce bu sezon Adana Demirspor’dan orta saha Hasan Kiliç, FK Partizani’den forvet Erald Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyüksehir Belediye Erzurumspor’dan kenar forvet Brahim Darri, Kirklarelispor’dan kaleci Alp Tutar’i ve Ankara Keçiörengücü’nden Soner Gönül’ü kadrosuna katmisti.

Nilüfer Erdemlispor ile profesyonel futbol hayatina baslayan orta saha oyuncusu Furkan Fehmi Günes, geçen sezon Bursa Yildirimspor formasi ile TFF 3. Lig’de 32 maça çikip, 7 gol atma basarisi göstermisti.

Kaynak: İHA