Kayseri Gençlik Ve Spor Il Müdürü'nden Baskan Öztürk'e Tesekkür

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, spora ve sporcuya verdigi destekten dolayi Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk’e tesekkür ziyaretinde bulundu.

Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarete Yahyali Kaymakami Yunus Emre Altiner, AK Parti Yahyali Ilçe Baskani Esat Türkmenoglu, Yahyali Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Serhat Tarlaci ve ARMADA Kayak ve Snowboard Kulübü Baskani Abdullah Necat Türkmenoglu katildi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Esat Öztürk; “ Ilçemizde sportif alanda çok güzel isler yapildi. Yerköyspor Kulübü genç yetenekleri Türk Futboluna kazandirmak için Futbol Akademisi kurdu. ARMADA Kayak ve Snowboard Kulübü genç kayakçilar yetistirmek için egitimlere basladi.

Raftingi ilçemizde sevdirmek ve sporcu yetistirmek için belediyemiz güzel çalismalar yapti. Belediye olarak yapilan bu çalismalara biz her zaman destekliyoruz. Ayrica ilçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Yahyalispor’a ve Amatör ligde temsil eden Yerköyspor’a da ayni ve nakdi yardimlar yapiyoruz. Ayrica sporcularimizi seyahatlerinde rahat ettirmek için hayirsever destegiyle bir otobüsü ilçemize kazandirdik. Hayirsever is adamlarimiza buradan sükranlarimi sunuyorum. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Onlarla ilgilenmemiz gerekiyor. Çocuklarimizi kötülüklerden korumamiz lazim. Bakanligimiz ve Il Müdürlügümüzün destekleriyle onlari kötülüklerden koruyacagiz.” Diye konustu.

Spora ve sporcuya verdigi destekten dolayi Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk’e tesekkür eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci da, “Biz, Gençlik ve Spor ailesi olarak baskanimizin spora ve sporcuya verdigi çok önemsiyoruz. Pandemi ile birlikte sporun ve hareketliligin öne çiktigi bu dönemde ilçede spora büyük destek veren kaymakamimiza ve belediye baskanimiza yürekten tesekkür ediyoruz. Yahyali’da önemli adimlar atiliyor. Yerköyspor ’un akademik anlamda çalismalari, ARMADA Spor kulübünün Kayak ve Snowboard ’da altyapi çalismalari yürütmesi bizleri sevindiriyor. Ayrica Ilçe Spor Müdürlügümüzün yaz spor okullarindan birçok bransta egitimler veriyor. Sporun çocuklarimizin gelisiminde etki ettigini, spor kültürünün de Yahyali görmemiz bizim destekleri artirmamiza destek oluyor. Yahyali’da önemli bir altyapi çalismasi ve spor kültürü var. Bizde bunu ilçe müdürlügümüz ile birlikte tabana daha yayarak, brans çesitliligini artirarak yürütecegiz. Bugün burada kaymakamimiz ve belediye baskanimizin yaptigi çalismalara katki saglamak için buradayiz. Bu gördügümüz tablo bizleri gerçekten memnun etti. Bizi daha da enerjik kildi” diye konustu.

Ziyaret, Yahyali Sehir Stadi’ndaki Futbol Akademisi’nde egitim alan genç yeteneklerle bir araya gelinmesi ve Yerköyspor Futbol Akademisi’nin antrenmaninin izlenmesinin ardindan sona erdi. Öte yandan, Kayserispor formasi giyen Yahyalili futbolcu Ilhan Parlak’ta protokole eslik etti.

Kaynak: İHA