KASKF'a Üye Olanlara Ücretsiz Muayene Imkani

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (KASKF) imzaladigi saglik protokolü kapsaminda, KASKF’a üye tüm kulüplerin bünyesindeki herkes ücretsiz muayene olabilecek.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, kentte faaliyet gösteren bir özel hastane ile saglik protokolü imzaladi. Federasyon binasinda düzenlenen imza törenine Kocaeli Amatör Kulüpler Birligi Baskani Murat Aydin, Op. Dr. Esref Ayhan Arpaci ve Op. Dr. Muammer Kocatürk, fizik tedavi uzmanlari Gazmend Rahova ve Baris Zorbozan, KASKF yönetim kurulu üyeleri katildi.

Yapilan anlasmaya göre, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna üye olan tüm spor kulüplerindeki sporcu ve diger bireyler ücretsiz sekilde muayene olabilecek. Diger tüm islemler ise yüzdelik indirimlerle gerçeklestirilecek. Olasi sakatlanma durumlarinda indirimlerle tedavi edilen üyeler, tedavi sonrasinda da destek alabilecek.

"Çok ciddi yüzdelik oranda indirimler gerçeklesecek"

Yapilan anlasmayla birlikte iyi indirimler olacagini ifade eden KASKF Baskani Murat Aydin, "Disariya göre bakildiginda hastane imkanlari içerisinde çok ciddi indirimlerden faydalanmis olacagiz, bütün sporcularimiz faydalanmis olacak, saha içerisinde görevli olan arkadaslarimiz faydalanacak, antrenörlerimiz faydalanacak. Yani bütün tedavi noktalarinda bu indirim uygulanacak. Muayene ücreti alinmayacak, onun haricinde de geri kalanlarin hepsinde çok ciddi yüzdelik oranda indirimler gerçeklesecek” dedi.

Kaynak: İHA