Kagitsporlu Judocular Avrupa Arenasinda

Büyüksehir Kagitspor’un basarili judoculari Avrupa arenasinda mücadele edecekler.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Kagitsporlu ümitler kategorisindeki judocular 19-21 Haziran tarihleri arsinda Hirvatistan’in Porec kentinde düzenlenecek olan Avrupa Kupasina katilacak. 27 ülkeden 382 sporcu katilacagi turnuvaya milli takimi temsilen 12 kadin 12 erkek sporcunun mücadele edecek. Büyüksehir Kagitsporlu judocular ise turnuvada 6 erkek 4 kadin sporcu Türkiye’yi temsil edecek.

Turnuvada 44 Kg’da Zeynep Betül Sarikaya, Nurten Dogrusoy, 48 Kg’da Elif Kirt, 50 Kg’da Berkay Aydin, 52 Kg’da Yaren Kömürcü, 55 Kg’da Ali Bozkurt, 60 Kg’da Enes Çakan ve Enes Ata 66 Kg’da Emre Karaduman, 73 Kg’da Erman Gürgen Kocaeli’ni ve milli takimi temsilen mücadele edecekler.

Bosna Hersek’in baskenti Saraybosna’da 24 ülkeden 288 sporcunun katilimi ile düzenlenecek olan Avrupa Gençler Kupasinda ise milli takimimiz 8 erkek, 7 kadin sporcu ile yarisacak. Büyüksehir Kagitsporlu 1 kadin 3 erkek sporcu bu kadronun içerisinde ay yildizli forma için mücadele edecekle.

Avrupa Kupasinda Kocaeli’ni ve ay yildizli formayi temsilen 52 Kg’da Buket Nur Karabulut, 60 Kg’da Emirhan Karaha,n 90 Kg’da Ömer Kemal Aydin, +100 Kg Münir Ertug altin madalya için mücadele edecekler.

Kaynak: İHA