Develi Voleybol Takimi'ndan Vali Günaydin'a Ziyaret

Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, 2020-2021 Voleybol 2. Lig sezonunda basari göstererek 1. Lige yükselen Develi Belediyespor Voleybol Takimi Yöneticisi Ali Orhan, Yardimci Antrenörü Ömer Özkan ve takim oyunculari Sami Soysal ve Mehmet Susam ile birlikte Kayseri Valisi Sehmus Günaydin’i makaminda ziyaret etti.

Develi Belediyesi voleybol takimina tebriklerini ileten Vali Günaydin’a desteklerinden dolayi tesekkürlerini iletip isminin yazili oldugu forma hediye eden Cabbar Baskan; “Develimizin spor tarihinde önemli bir yeri olan 1. Lige çikma basarimizi sürdürmek ve daha güzel basarilari Develimize yasatmak için var gücümüzle gayret göstermeye devam edecegiz” dedi.

Develi Belediyespor’un 1. Lige yükselme basarisindan dolayi Cabbar Baskana, takim yönetimi ve sporculara tebriklerini ileten ve sampiyonluk kupasini kaldiran Kayseri Valisi Sehmus Günaydin “Develimizin bu güzel basarisindan dolayi gurur duyduk. 1. Ligde Kayserimizi temsil edecek Develi Belediyespor takimimiza basarilarinin devamini diliyorum” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA