Danimarkali Futbolcu Christian Eriksen Taburcu Edildi

2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi'nda (EURO 2020) Finlandiya ile oynanan maç sirasinda fenalasarak hastaneye kaldirilan Danimarkali oyuncu Christian Eriksen, taburcu edildi.

Danimarka Futbol Federasyonundan yapilan açiklamada, basarili bir operasyon geçiren Eriksen'in kaldigi hastaneden taburcu edildigi belirtildi.

Ülkesinin Helsingör sehrindeki milli takim kampini ziyaret eden Eriksen'in daha sonra ailesiyle vakit geçirmek üzere evine gittigi kaydedildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Italya ekibi Inter'in 29 yasindaki orta saha oyuncusu Eriksen, "Çok sayidaki iyi dilek mesajlariniz için tesekkür ederim. Operasyon iyi geçti ve su anda kendimi iyi hissediyorum. Dün aksam oynadiklari harika maçtan sonra takim arkadaslarimi yeniden görmek güzel. Pazartesi günü Rusya ile oynayacaklari karsilasmada onlari destekliyor olacagim." ifadelerini kullandi.

Christian Eriksen, 12 Haziran'da EURO 2020 B Grubu'ndaki Danimarka-Finlandiya maçinda aniden fenalasarak yere yigilmisti. Olay sonrasi sahaya giren saglik görevlileri, Danimarkali futbolcuya müdahalede bulunmus ve müsabakaya ara verilmisti. Hastaneye götürülen Eriksen'in bilincinin açik oldugunun açiklanmasi sonrasi karsilasma kaldigi yerden devam etmis, Finlandiya sahadan 1-0 galip ayrilmisti.

Kaynak: AA