Basaksehir'de Lima Tamam, Sirada Kanat Ve Forvet Var

Bolingoli-Mbombo ile yollarini ayiran Medipol Basaksehir, sol bek için Lucas Lima’yla anlasma sagladi. Turuncu-lacivertliler, Teknik Direktör Aykut Kocaman’in öncelikleri arasinda bulunan kanat ve forvet transferleri için de çalismalarini sürdürüyor. Kocaman, ayrica sol ayakli bir orta saha da istiyor.

Geride kalan sezonu 48 puanla 12. sirada tamamlayan ve özellikle son haftalarda düsme korkusunu da yasayan Basaksehir, transfer çalismalarina da hiz verdi. Sözlesmesi sona eren Mehmet Topal’a tesekkür eden turuncu-lacivertli ekip, Celtic’den kiraladigi Boli Bolingoli-Mbombo’nun da satin alma opsiyonunu kullanmadi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, yönetime sundugu listede sol bek, kanat ve forvet bölgelerini öncelikli tutmus ve bu mevkilere 1’er transfer istemisti.

Mbombo’yla da yollarin ayrilmasinin ardindan sol bek için Al-Ahli’de top kosturan Lucas Lima’yi renklerine baglayan Basaksehir, bu transferi önümüzdeki günlerde açiklayacak.

Kocaman’in istedigi kanat ve forvet mevkileri için çalismalar sürüyor. Aykut Kocaman, ayrica sol ayakli bir orta saha oyuncusu istedigini de turuncu-lacivertli yetkililere iletti.

Kaynak: İHA