Ankara Keçiörengücü Sezona Yeni Dogal Çim Sahasiyla Girecek

Kulüp baskani Sedat Tahiroglu:'Bizim stadimizin zemini, FIFA standartlarinda bir zemindi. Her sene de yine FIFA tarafindan test edilip oynama izni verilen bir zemine sahipti. TFF'nin talimati üzerine degisiklik yapiyoruz' 'Bu sezon da Süper Lig'i hedefleyen bir takim olarak izleyenlerin keyif aldigi müsabakalar oynamak istiyoruz'

FATIH GAZIOGLU - TFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nün kulüp baskani Sedat Tahiroglu, sentetik çim olan Aktepe Stadi'nin zemininde degisiklige gittiklerini belirterek, yeni sezon maçlarini dogal çim sahada oynayacaklarini söyledi.

Sedat Tahiroglu, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) talimati üzerine stat zemininde degisiklige gittiklerini belirtti.

Aktepe Stadi'nin zemininden dönem dönem rakip takimlarin da sikayetçi oldugunu animsatan Tahiroglu, "Bizim stadimizin zemini, FIFA standartlarinda bir zemindi. Her sene de yine FIFA tarafindan test edilip oynama izni verilen bir zemine sahipti. TFF'nin talimati üzerine degisiklik yapiyoruz. Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüplerinin dogal çim sahada oynama zorunlulugu olusunca biz de zeminimizi dogal çime çevirmek için çalismalara basladik. Federasyonumuzun aldigi karara saygiliyiz." diye konustu.

Tahiroglu, zemin çalismalarinin devam ettigini aktararak, "4 bin 500 kisi kapasiteli stadimizin soyunma odalari ile idari kisimlarini 4 yil önce yenilemistik. Zemin çalismalariyla birlikte antrenmanlarimiz için tesis yapma çalismalarina da es zamanli olarak basladik. Stadin altyapisini da elden geçirecegiz. Insallah sezona yetistirecegiz." ifadelerini kullandi.

Yeni sezon hedefleri ile transfer çalismalarina da deginen Tahiroglu, sunlari kaydetti:

"Takim olarak her sezona ayni parola ile basliyoruz. Yarismaci bir takim olusturmaya çalisiyoruz. Lige ilk çiktigimiz sezonu beklentilerin üstünde bir yerde tamamladik. Geçtigimiz sezon da play-off potasinin 2 puan gerisinde sezonu tamamladik. Bu sezon da Süper Lig'i hedefleyen bir takim olarak izleyenlerin keyif aldigi müsabakalar oynamak istiyoruz. Hocamizin raporu dogrultusunda sezon biter bitmez çalismalara basladik. Takimimizda yeni oyuncular olacak. Bazi oyuncularimiza da tesekkür ederek yollarimizi ayirdik. Prensipte anlastigimiz yeni oyuncular var. Geçen sezon baska takimlara kiralik verdigimiz oyuncularimiz var. Onlardan da aramiza katilanlar olacak. Yakin zamanda imzalari atmaya baslayacagiz."

Kaynak: AA