Aliaga Belediyesi Yaz Spor Okullari 21 Haziran'da Basliyor

Aliaga Belediyesinin, yaz spor okullari için 14 Haziran tarihinde baslattigi kayitlar yogun ilgi görerek sona erdi. Çocuklara hem eglenceli hem de sporla iç içe bir yaz tatili yasatmayi hedefleyen spor okullarinda egitimler, 21 Haziran Pazartesi günü basliyor.

Aliaga Belediyesi bu yil; basketbol, futbol, voleybol, karate, güres ve satranç branslarinda açtigi yaz spor okullariyla çocuklarin spor sayesinde bedensel ve zihinsel gelisimlerine destek saglanmasini amaçliyor. Ayrica yaz spor okullari kapsaminda kadinlara özel Aliaga, Helvaci ve Yeni Sakran’da da pilates kurslari açilacak. Yaz spor okullari bu yil pandemi nedeniyle yüzde 50 kapasiteyle hizmet verecek. Alaninda deneyimli egitmenlerin görev yapacagi spor kurslarinda yüzlerce çocuk keyifli bir yaz geçirecek.

Spor okullarinda öncelikli amaçlarinin çocuklarin spor yapmaktan keyif almalarini saglamak oldugunu belirten Aliaga Belediyesi Spor Birim Sorumlusu Bilal Özkurt, “Çocuklarimizin iyi birer sporcu olabilmeleri için öncelikle yaptiklari spordan mutluluk duymalari gerekiyor. Aliaga Belediyesi Yaz Spor Okullari sayesinde çocuklarimizin zihinsel ve bedensel gelisimlerine saglayarak gelecege özgüveni yüksek, sporu seven, basarili nesiller yetistirmeyi amaçliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA