Zeytinburnu 15 Temmuz Meydaninda Milli Maç Heyecani

Milli Takim’in EURO 2020 sampiyonasinda dün aksam Galler ile oynadigi maç Zeytinburnu 15 Temmuz Meydan’indaki dev ekranda canli yayinlandi. Milli takimin 2-0 kaybettigi maç sonrasinda vatandaslar meydandan üzgün ayrildi.

A Milli Futbol Takim EURO 2020’deki ikinci maçinda Galler ile karsi karsiya geldi. Milli Takim için son derece kritik olan maç Zeytinburnu 15 Temmuz Meydani’nda dev ekranda canli yayinlandi. Zeytinburnulu vatandaslar maçin heyecanini hep birlikte 15 Temmuz Meydani’nda yasadi. Maç öncesinde vatandaslara Türk bayragi, sapka, kek ve gazoz dagitildi. Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy da meydana gelerek maçi vatandaslarla birlikte izledi. Ancak maçin 2-0 kaybedilmesi nedeniyle vatandaslar meydani üzgün terk etti.

Maç sonrasinda kisa bir açiklama yapan Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy “Zeytinburnu 15 Temmuz Meydani’nda hemsehrilerimizle birlikte milli maçimizi izledik. Isterdik ki, kazanalim ve hep birlikte galibiyet coskusunu yasayalim. Ama maalesef olmadi. Çok genç bir takimimiz var. Bu sampiyonada olmadi ama inaniyorum ki, gelecek yillarda büyük basarilara imza atacagiz ve bu meydanda çok büyük sevinçler yasayacagiz” dedi.

Maçi izlemeye gelen gençlerden Semanur Güvenç ise ”Milli Takimimizla gurur duyuyorum. Kazanacagimiza inaniyorum. Bu organizasyonu düzenleyen Belediye Baskanimiz Ömer Arisoy’a tesekkür ediyoruz. Insallah bu maçi kazanacagiz inaniyorum. Hep birlikte takimimiza desteklemek gurur verici” seklinde konustu.

Kaynak: İHA