Soner Gönül Samsunspor'da

SAMSUN – TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bu sezonun 6. transferini sol bek Soner Gönül’ü renklerine baglayarak yapti.

Yeni sezona Süper Lig hedefiyle baslayan Samsunspor, bir bir transferleri açiklamaya devam ediyor. Teknik direktör arayislarini da sürdüren kirmizi-beyazlilar son olarak Ankara Keçiörengücü takiminda forma giyen ve birçok kulübün transfer listesinde yer alan basarili sol bek Soner Gönül ile 4 yillik anlasma sagladigini açikladi.

Samsunspor Resmi Internet Sitesi’nden yapilan açiklamada, “Kulübümüz, son olarak Ankara Keçiörengücü takiminda forma giyen Soner Gönül ile 4 yillik prensip anlasmasina varmistir. Camiamiza hayirli olmasini dileriz” denildi.

Kirmizi-beyazlilar Soner Gönül’den önce bu sezon Adana Demirspor’dan orta saha Hasan Kiliç, FK Partizani’den forvet Erald Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyüksehir Belediye Erzurumspor’dan kenar forvet Brahim Darri ve Kirklarelispor’dan kaleci Alp Tutar’i kadrosuna katmisti.

Galatasaray altyapisinda futbola baslayan Soner Gönül, geçen sezon TFF 1. Lig’de Ankara Keçiörengücü takiminda 34 maçin tamaminda sahaya çikmis, 3 gol ve 3 asist katkisi saglamisti.

Kaynak: İHA