Samsunspor'da Sözlesmesi Biten 15 Oyuncudan 9'Uyla Yollar Ayrildi

Samsunspor’da sözlesmesi biten 15 futbolcudan 9’uyla yollar ayrilirken, 6 futbolcu için ise durum netlik kazanmadi.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor Süper Lig hayallerine averaj ile veda etmisti. Bu sezon daha basarili olmak için kadrosunu planlayan kirmizi-beyazlilar bir yandan da teknik direktör arayislarini sürdürüyor. Samsunspor kadrosunda yeni hocanin gelmesini beklemeden bazi gelismeler yasandi. Bu kapsamda sezon sonu sözlesmesi sona eren 15 futbolcudan 9’uyla kesin olarak yollar ayrildi. Sözlesmesi biten diger 6 futbolcudan Dja Djedje ile de yeni sezon için anlasildigi ögrenilirken, Ferhat Çulcuoglu, Jugurtha Hamroun, Ahmet Altin, Erhan Kartal ve Guido Koçer ile ise ’tamam mi’ yoksa ’devam mi’ konusunda henüz netlik kazanilan bir durum yok.

9 isimle yollar ayrildi

Sezon sonu sözlesmesi biten futbolculardan Burak Çalik, Caner Arici, Erkam Resmen, Ilyas Kubilay, Kerem Can Akyüz, Mücahit Albayrak, Oguz Gürbulak, Veli Çetin ve Yalçin Kiliç ile kesin olarak yollar ayrildi. Dja Djedje ile yeni sezon için anlasildigi ögrenilirken, Ferhat Çulcuoglu, Jugurtha Hamroun, Ahmet Altin, Erhan Kartal ve Guido Koçer konusunda ise henüz netlik kazanilan bir durum yok.

Ahmethan Köse, Enes Islam Ilkin, Ercan Yazici, Onur Eris, Recep Burak Yilmaz, Edwin Gyasi, Ange Freddy Plumain, Guy Yamaego ve Ceyhun Çepnioglu ise geçen sezon kiralik gittikleri takimlardan dönerek Samsunspor kadrosuna dahil olacaklar. Bu futbolcularin Samsunspor ile en az 1 yil daha sözlesmesi bulunuyor. Kiraliktan dönen futbolcularin gelecekleri ile ilgili de netlik kazanilan bir durum bulunmuyor.

4 yeni isim transfer edildi

Bu sezona 4 transfer ile baslayan Samsunspor, Adana Demirspor’dan Hasan Kiliç, FK Partizani’den Erald Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan Hüseyin Öztürk ve Büyüksehir Belediye Erzurumspor’dan Brahim Darri’yi kadrosuna katmisti. Geçen sezon sakatlik dolayisiyla çok az maça çikan Tomane (28), Furkan Köse (28), Gökhan Alsan (31), Gökhan Karadeniz (31), Kevin Boli (29), Mathias Couruer (33), Nadir Çiftçi (29), Nurullah Aslan (24), Vukan Savicevic (27) ve Yasin Öztekin’in ise en az 1 yil daha Samsunspor ile sözlesmesi bulunuyor.

Kaynak: İHA