Manisa FK Sezona Akhisar'da Baslayacak

2021-2022 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü, Manisa 19 Mayis Stadi’nda gerçeklesecek onarim tamamlanana kadar karsilasmalarini Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynayacak.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta namaglup sampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselen Manisa Futbol Kulübü, gelecek sezon Mümin Özkasap Stadi’na veda ederek karsilasmalarini Manisa 19 Mayis Stadi’nda oynayacak. Manisa 19 Mayis Stadi’nin Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan bakima alinmasi nedeniyle Manisa FK sezona Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda baslayacak. Manisa FK Baskanvekili Engin Anli ve beraberindeki heyet Spor Toto Akhisar Stadyumu’na giderek incelemelerde bulundu.

Spor Toto Akhisar Stadyumu’nun Manisa için önemli bir spor yatirimi olduguna dikkat çeken Baskanvekili Engin Anli, “Akhisarspor uzun yillar sehrimizi Süper Lig’de temsil etti. Ardindan bu sezon TFF 1. Lig’e veda etmesi herkesi oldugu gibi bizi de üzdü. Futbolda bu tarz inisler çikislar olabiliyor. Akhisarspor’un tekrar üst liglerde olmasi en büyük temennimiz. Bu sezon Manisa Futbol Kulübü olarak sehrimizi TFF 1. Lig’de temsil etmenin gururunu yasayacagiz. Manisa 19 Mayis Stadi’nin onarima alinmasi nedeniyle sezon baslangicina yetismesi zor. Bu nedenle Manisa 19 Mayis Stadi tamamlanana kadar karsilasmalarimizi Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynayacagiz. Büyük yatirimlarla yapilan bu modern statta TFF 1. Lig maçi oynayacagimiz için mutluyuz.” dedi.

Kaynak: İHA