Karabacak Açiklamasi 'Konyasporumuzun Basarisi Için Hepimiz El Birligi Ile Gayret Edecegiz'

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (KONESOB) Baskani Muharrem Karabacak, 2021-2022 futbol sezonunda 100. Yilini kutlayacak olan Konyasporun basarisi için el birligiyle gayret edeceklerini söyledi.

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, KONESOB Baskani Muharrem Karabacak’i ve toplanti halinde olan Esnaf Odalari Baskanlarini ziyaret etti. 6 Haziran’da gerçeklestirilen olaganüstü kongre sürecini tamamlayarak yeni baskan ve yönetim kurulu üyelerini seçen Ittifak Holding Konyaspor Kulübü, KONESOB Baskani Muharrem Karabacak’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette basta Konyaspor olmak üzere spor alaninda yapilabilecek çalismalar ele alindi.

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen, "Kongre sonrasi hizli bir sekilde yönetim yapilanmamizi olusturarak güçlü ve Konyaspor sevdalisi bir yönetimle çok sevdigimiz Konyaspor için yola çiktik. Yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde hepimiz el ele vererek Konyaspor’umuzu en iyi noktalara tasimanin gayreti içerisinde olacagiz. Bu noktada esnaf odalarimizin, oda baskanlarimizin ve esnaf, sanatkârlarimizin destegi bizler için önemli bir güç olacak" dedi.

Yeni baskan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden KONESOB Baskani Muharrem Karabacak, "Fatih Özgökçen baskanimiza ve yönetime görevlerinde basarilar diliyor, hayirli olmasini temenni ediyorum. 2021-2022 futbol sezonunda 100. yilini kutlayacak olan Konyasporumuzun basarisi için hepimiz el birligi ile gayret edecegiz. Kulüp yönetiminin alt yapiya daha fazla önem vermesini ve alt yapidan yetisecek olan gençlerin her birinin birer yildiz olacagina inancimin tam oldugunu belirtmek istiyor, yeni yönetime ve Konyasporumuza basarilar diliyorum” dedi.

Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra KONESOB toplanti salonunda gerçeklestirilen Isyeri Denetleme ve Danismanlik Grubu (IDDG) toplantisinda Oda Baskanlariyla da bir araya geldi ve istisarelerde bulundu.

Kaynak: İHA