Büyüksehir Belediye Erzurumspor Baskanligina Ömer Düzgün Yeniden Seçildi Açiklamasi

'Ruhunda sampiyonluk olan kiymetlimiz Erzurumspor'umuzu yeniden Süper Lig'e çikarmak, büyük Erzurumspor taraftarina layik olmak üzere yeniden sizlerin desteginize ihtiyaç duymaktayiz'.

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Büyüksehir Belediye Erzurumspor'da mevcut baskan Ömer Düzgün tekrar baskanliga seçildi.

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Kulübü Olaganüstü Genel Kurul Toplantisi, Palandöken ilçesindeki Necip Fazil Kisakürek Kültür Merkezi'nde yapildi.

Kulübün 265 delegesinden 223 kisinin oy kullandigi kongrede tek aday olarak katilan mevcut baskan Ömer Düzgün, 223 oyun tamamini alarak baskanliga getirildi.

Ömer Düzgün, burada yaptigi konusmada, uzun yillar yöneticilik yaptigini, sonrasinda kulüp baskani olarak Erzurum'a hizmet ettigini söyledi.

Yeniden kulüp baskani olmak için liste sunduklarini belirten Düzgün, "Onursal baskanimiz sayin Mehmet Sekmen bey, sehrimizin saygi deger büyüklerinin teveccühleriyle bu sehirde dogan biri olarak en büyük markamiz Erzurumspor'a hizmet etmek için yaptigimiz listemizle sizlerin karsinizdayiz." dedi.

Düzgün, daha önce tekrar aday olmayacagina iliskin açiklama yaptigini animsatarak, "Daha önce çiktigim programlarda aday olmayacagimi açiklamistim. Aday olacak arkadaslarimizin önünü açmak için bu karari almistim ama bugün de maalesef baska bir listemiz olmadi. Fiili olarak hiç kimse divan baskanligina listesini vermedi. Geçen sezonun ortasinda Hüseyin Ünes baskanimiz ve arkadaslari yönetimi biraktiginda takima sahip çikmak için bu görevi üstlenmistik. Simdi de ayni sahiplenme duyusuyla bu görevi üstlenmekteyiz." diye konustu.

Herkesin kentin ruhuna göre davranmasi gerektigini ifade eden Düzgün, söyle konustu:

"Ruhunda sampiyonluk olan kiymetlimiz Erzurumspor'umuzu yeniden Süper Lig'e çikarmak, büyük Erzurumspor taraftarina layik olmak üzere yeniden sizlerin desteginize ihtiyaç duymaktayiz. Olusturulmak istenen kargasa ve kaos ortamina müsaade etmeden, sag duyulu sekilde birbirimize saygi duyup Erzurumlulara yakisir sekilde davranmak hepimizin boynunun borcudur."

Büyüksehir Belediye Erzurumspor'da bugüne kadar görev yapmis herkese tesekkürlerini ileten Düzgün, "Bu sevginin ve ilginin bugünlere tasinmasindaki en büyük pay sahibi olan sevenlerimize ve taraftarlarimiza da minnetlerimi sunuyorum. Bundan sonra çikacagimiz ilk Süper Lig'de de kalici olmak adina hep birlikte elimizi tasin altina koyarak lige devam edecegiz. Birlik ve beraberlik içinde hangi düsünce yapisinda, hangi ekonomik seviyede olursa olsun bu takima sevgi ve ilgi duyanlarin bundan sonra da ayni sevgi ve ilgiyle hareket etmelerini istiyorum." ifadelerini kullandi.

Düzgün, kulübün borcunun güncellendigini anlatarak sözlerini söyle tamamladi:

"Divanda açiklanan borç miktarina karsilik ben hiç bir sekilde soru isaretine mahal vermek istemiyorum. Önceki konusmalarimda kulübün borcunu 56 milyon lira olarak hep söyledim, öyleydi zaten. Fakat o gün ki döviz kuru ile bugün ki döviz kuru arasindaki fark ve üç gün önce bir futbolcunun sonuçlanan dosyasi da eklenince kulüp borcumuz 67 milyon Türk lirasi oldu. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum."

Kaynak: AA