BB Erzurumspor'da Ömer Düzgün Yeniden Baskan Seçildi

BB Erzurumspor’da yapilan Olagan Genel Kurulunda seçime tek aday olarak giren mevcut baskan Ömer Düzgün yeniden baskanliga seçildi.

Süper Lig’e veda eden ve önümüzde ki sezon TFF. 1. Lig’de mücadele edecek olan BB Erzurumspor’da seçimli Olagan Genel Kurul Necip Fazil Kisakürek Kültür Merkezinde gerçeklestirildi.

Genel Kurul’da ilk olarak Divan Kurulu Baskani ve üyeleri seçildi. Divan Kurulu Baskani olarak seçilen Eyüp Tavlasoglu Genel Kurulu yönetti. Genel Kurul’da BB Erzurumspor’un güncel borcu 67 milyon 353 bin 199 lira oldugu açiklandi. Daha sonra faaliyet raporu, gelir-gider tablosu ve denetleme kurulu raporu okunarak yönetim ibra edildi. Genel Kurulun sonunda açik oylama usulüyle yapilan seçimde tek aday olan mevcut baskan Ömer Düzgün yeniden BB Erzurumspor baskanligina seçildi.

Seçimlerin ardindan açiklamalarda bulunan BB Erzurumspor Baskani Ömer Düzgün, hedeflerinin yeniden Süper Lig oldugunu ifade ederek, "Uzun yillardir gururla yürüttügüm yöneticilik görevinin ardindan yaptigimiz listeyle bugün yeniden buradayiz. Bu sehre hizmet eden biri olarak Erzurumspor’a hizmet etmek yolunda ben ve yönetim kurulu arkadaslarimla bugün huzurlarinizdayiz. Daha önce aday olmayacagimi açiklamistim. Aday olacak arkadaslarin önünü açmistik. Maalesef gördügünüz gibi baska bir aday çikmadi. Geçen sezonun ortasinda Hüseyin Ünes’in yönetimi birakmasinin ardindan takima sahip çikmak için bu görevi üstlenmistik. Simdide ayni sahiplenme duygusuyla buradayiz. Mazisi san ve serefle dolu bu kadim sehrin hangi noktasinda hangi görevi icra edersek edelim, bu sehrin ruhuna uygun davranmak bizim görevimizdir. Ruhunda sampiyonluk olan Erzurumspor’umuzu yeniden Süper Lige çikartmak üzere ve büyük Erzurumspor taraftarina layik bir takimla yeniden baslamak için sizin desteginize ihtiyacimiz var" dedi.

Kaynak: İHA