Antalyaspor, Fraport TAV Ile Isim Sponsorlugunu 2 Yil Uzatti

Antalyaspor, Fraport TAV ile isim sponsorlugunu 1+1 sekliyle 2 yil uzatti.

Cumhuriyet meydaninda Yivli Minare manzarasinin önünde gerçeklesen imza törenine Antalyaspor Baskani Aziz Çetin ve Fraport TAV Genel Müdürleri Deniz Varol ile Bilgihan Yilmaz katildi.

Imza töreni sonrasi pasta kesildi. Törende konusan Antalyaspor Baskani Aziz Çetin, “Bizim de amacimiz sportif basariyla beraber Fraport ailesinin marka degerine katki sunmak. Insallah hep beraber basarili oluruz” dedi.



“DESTEKLERI BIZIM IÇIN ÇOK ÖNEMLIYDI”

Antalyaspor As Baskani Berkay Bahar ise, Antalyaspor’u daha üst seviyelere çikarmak için, bu sene kaybettikleri Türkiye Kupasi’ni kente getirebilmek için bu destegin önemli oldugunu kaydetti.



Fraport TAV Antalya Havalimani Genel Müdürleri Deniz Varol da, “Ortak hareketi dileriz ki çok daha üst seviyelere tasiriz. Türkiye Kupasi geçen sene son dakika elimizden diger takima geçti ama yeni yilda daha güzel basarilara imza atacagimiza inaniyoruz. Tüm Antalya’nin bu inanca arzu olmasini ümit ediyoruz. Biz kendimizi bölgenin bir parçasi olarak görüyoruz. Antalyaspor gibi bir takima destek olmak her zaman bizim için iki tarafli kazanç. Her ne kadar biz sponsor olsak da biz de çok sey kazanacagiz. Havaciligin en büyük denizinin ortasinda sponsorlugumuzu Antalyaspor’a güvendigimiz için uzatiyoruz" ifadelerini kullandi.

(Elifnaz Altürk - Ertugrul Gün/IHA)

Kaynak: İHA