Takim Halinde Türkiye Üçüncüsü Oldular

Düzce Belediyesi 1881 Güres Ihtisas Kulübü, 12-13 Yas Minik Erkekler Serbest Güres Milli Takim seçmelerinde büyük bir basari ortaya koyarak 53 takim arasindan takim halinde Türkiye üçüncülügünü elde etti.

Düzce Belediyesi 1881 Güres Ihtisas Kulübü, 9-15 Haziran tarihleri arasinda Antalya Kemer’de düzenlenen 12-13 Yas Minik Erkekler Serbest Güres Milli Takim Seçmelerinde takim halinde büyük bir basariya imza atti.

53 takimin mücadele ettigi milli takim seçmelerine 26-30 kilogramda 20 ve 38 kilogramda 25 sporcu ile katilim saglayan 1881 Güres Ihtisas Kulübü, Istanbul Besiktas Spor Kulübü ve Batman Petrol Spor Kulüplerinin ardindan elde edilen dereceler siralamasinda seçmeleri üçüncü sirada tamamlayarak ay yildizli formayi terletme yolunda büyük bir adim atmis oldu.

Takim halinde elde edilen basaridan ötürü hem kulüp yönetimi hem antrenörler hem de sporlara tebriklerini ileten Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, “Özlenen, beklenen basarilari hep birlikte yeniden yakalamaya basladik. ‘Agaç yasken egilir’ atasözümüzden yola çikarak minik güresçilerimizin takim halinde elde ettikleri bu basari bizleri mutlu etmistir. Spor Sehri Düzce’nin temellerini hep birlikte atma çabalarimiz ve çalismalarimizin sporun her bransinda meyvelerini vermeye baslamis olmasi bizleri ayrica memnun etmektedir. Güres Il Temsilcimiz Ramazan Topal ve sporcularimiz olmak bu basari da üzere emegi geçen herkesi tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA