Ryan Babel Açiklamasi 'Zorlu Bir Maç Olacagini Düsünüyorum'

Galatasaray’in Hollandali futbolcusu Ryan Babel, UEFA Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakipleri PSV Eindhoven’in iyi bir takim oldugunu söyleyerek, "Her zaman kupa almak için mücadele eden bir takim. Zorlu bir maç olacagini düsünüyorum. Geçen seneye göre degisiklikler oldu. Menajerlerini degistirdiler. Kendisi Hollandali degil. Farkli bir mantalitede olacaklar. Genç oyunculari çok fazla" dedi.

Galatasaray’in Hollandali futbolcusu Ryan Babel, kulüp televizyonuna UEFA Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven’i degerlendirdi. Ilk olarak yeni sezon hazirliklariyla ilgili konusan Babel, "Yeni bir hocamiz olacak veya mevcut hocamizla beraber devam edecegiz. Ancak öncelikli olarak bizim takim insa etmemiz gerekiyor. Bunu içinde birkaç haftamiz var. Önümüzdeki haftalarda önemli bir maçimizin oldugunu unutmamiz gerekiyor. Bunun da önemli maç oldugunu ve buna da hazirlik yapmamiz gerektigini bilmemiz gerekiyor" diye konustu.



"Zorlu bir maç olacagini düsünüyorum"

UEFA Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakipleri PSV Eindhoven hakkinda da konusan Hollandali futbolcu, "PSV iyi bir takim. Her zaman kupa almak için mücadele eden bir takim. Geçen sene alamadilar. Ancak bunun için çok istekleri var. Dolayisiyla zorlu bir maç olacagini düsünüyorum. Açikçasi çok fazla sey söyleyebiliriz. Geçen seneye göre degisiklikler oldu. Menajerlerini degistirdiler. Kendisi Hollandali degil. Farkli bir mantalitede olacaklar. Genç oyunculari çok fazla. Onlar da oynamak isteyeceklerdir. Iyi bir takim oldugunu söyleyebiliriz. Bizim de buna karsilik iyi hazirlanmamiz gerekiyor" seklinde konustu.

Ajax ve Liverpool’da forma giyerken, PSV Eindhoven karsi oynadiginin sorulmasi üzerine deneyimli futbolcu, "Açikçasi bunlar iyi hatiralar. Uzun zaman önce yasanmis. Simdi farkli bir zamandayiz. Su ana bakmamiz gerekiyor. Hazirlanmak için önümüzdeki birkaç hafta var. Hazirlanip daha sonra ne yapacagimizi görelim" dedi.

Türk Milli Takimi’na Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda basarilar dileyen Ryan Babel, "Orada oynayan Galatasaray’dan takim arkadaslarim var. Bence onlarin da sahaya çikip, kendilerini göstermeleri gerekiyor. Onlara bos sans diliyorum" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA