Pamukkaleli Halterciler Türkiye Sampiyonasi'na Hazir

Pamukkale Belediyespor’un aktif olan branslarindan halterde sporcular Bursa’da yapilacak olan U15 ve Yildizlar Türkiye Halter Sampiyonasi’nda boy gösterecek.

Pamukkale Belediyesporlu halterciler Türkiye Halter Federasyonu’nun 2021 yili faaliyet programinda yer alan U 15 ve Yildizlar Türkiye Halter Sampiyonasi’na katilacak. 17-19 Haziran 2021 tarihleri arasinda Bursa Yildirim Naim Süleymanoglu Spor Salonu’nda gerçeklesecek olan müsabakalara Pamukkale Belediyespor’dan 2 sporu katilacak. Antrenör Ferhat Coskun gözetiminde çalismalarini yapan yildizlar kategorisi sporcusu Fatih Çetin 67 kilogramda ve U 15 kategorisi sporcusu Ali Osman Çinlar da 96 kilogramda yarisarak derece elde etmek istiyor.

“Madalyasiz dönmeyecegiz”

Pamukkale Belediyespor Halter Antrenörü Ferhat Coskun, toplam 6 lisansli sporcuyla çalismalarina devam ettiklerini ifade ederek, “Pamukkale Belediyespor’da 10. brans olarak açilan halterde çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Bize bu imkani saglayan Pamukkale Belediye Baskanimiz Avni Örki’ye çok tesekkür ederim. Milli sporcumuz Mehmet Avcil ile birlikte Bahadir Emer, Veli Yokus ve Halil Ibrahim Altintas bünyemizde spor yasamlarini sürdürüyor. Bunun yaninda 2 de genç sporcumuz var. Fatih Çetin ve Ali Osman Çinlar da Bursa’da gerçeklesecek olan Türkiye Sampiyonasi’na katilacaklar. Yogun ve verimli bir çalisma dönemi geçirdik. Bu çalismalarin karsiligini almayi umuyoruz. Bursa’da hem ilimizi hem de kulübümüzü basariyla temsil edecegiz. Hedefimiz alt yapiya önem vererek ileride Avrupa’da, Dünya’da ve Olimpiyatlarda madalyalar alabilecek sporcular yetistirmek” dedi.



“Gençlerimize güveniyoruz”

Pamukkale Belediye Spor Kulübü Onursal Baskani ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, kulübün çalismalarina araliksiz devam ettigini belirterek, “Halter bizim önem verdigimiz branslardan biri. Ilçemizde gençlerin spor yapmasina imkan saglamak istiyoruz. Bir süredir çalismalarini sürdüren genç haltercilerimiz Bursa’daki Türkiye Sampiyonasi’nda mücadele edecektir. Kendilerine basarilar diliyorum. Biz bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da sporun ve sporcularin yaninda olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA