Ömer Bayram Açiklamasi 'Insallah Önümüzdeki 3 Sezon Yine Kupalarla, Güzel Günlerle Geçer'

Galatasaray’da sözlesmesi uzatilan Ömer Bayram, çok güzel 3 sene geçirdigini belirterek, "Insallah önümüzdeki 3 sezon yine kupalarla, güzel günlerle geçer" dedi.

Galatasaray ile 3 yillik yeni sözlesmeye imza atan Ömer Bayram, statta düzenlenen imza töreninde açiklamalarda bulundu. Sari-kirmizililarda güzel günler geçirdigini belirten Bayram, "Çok güzel üç sene geçirdim Galatasaray’da. Iki kupa kazandim. Hocamiz bana güvendi, çok güzel günler geçirdim. Camiamiza tekrar tesekkür etmek istiyorum bana inandiklari ve benimle devam etmek istedikleri için. Insallah önümüzdeki 3 sezon yine kupalarla, güzel günlerle geçer. Herkese tekrar tesekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandi.

UEFA Sampiyonlar Ligi Ikinci Eleme Turu’ndaki rakipleri PSV Eindhoven’i de degerlendiren basarili oyuncu, "Aslinda çok mutluyum. Ben Hollanda’da dogdum, büyüdüm. Ailem, arkadaslarim ögrenince bana mesaj atti. Onlarin destegiyle ve oradaki taraftarimizla birlikte turu geçecegimizi düsünüyorum. Önümüzde kamp var. Çok iyi çalisip Hollanda’da Galatasaray’in taraftariyla birlikte gücünü göstermek istiyoruz. Çok mutluyum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA