NBA'de Nets, Kevin Durant'in 49 Sayi Attigi Maçta Bucks'i Maglup Etti

Brooklyn Nets, konferans yari final serisinde 32 üstünlük yakaladi.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larinda Brooklyn Nets, Milwaukee Bucks'i 114-108 yenerek konferans yari final serisinde 3-2 öne geçti.

NBA play-off'larina bir maçla devam edildi. Nets, Dogu Konferansi yari final serisi 5. maçinda Barclays Center'da Bucks'i agirladi.

Play-off'larda sakatliklar yüzünden sorun yasayan Nets'te Kevin Durant, karsilasmanin tamaminda forma giydi. Nets, serinin 4. maçinda sakatlanan Kyrie Irving'den yoksun sahaya çikti. Ilk karsilasmada sakatlanan James Harden ise takima döndü.

Durant, 49 sayi, 17 ribaunt, 10 asistle "triple-double" yaparak galibiyetin mimari oldu. Yildiz basketbolcu, bir play-off maçinda en çok sayi atan Nets oyuncusu olmayi da basardi. Jeff Green 27, Blake Griffin 17 sayiyla galibiyete katki sagladi. Sakatliktan dönen Harden ise 5 sayi, 8 asist, 6 ribauntla mücadele etti.

Bucks'ta Giannis Antetokounmpo 34 sayi, 12 ribaunt, Khris Middleton 25 sayi, 5 asist, Jrue Holiday 19 sayi, 8 asistle oynadi.

Serinin galibi, Dogu Konferansi finalinde Philadelphia 76ers-Atlanta Hawks (2-2) eslesmesinin kazanani ile karsilasacak.

Kaynak: AA