Mustafa Er Açiklamasi 'Maksimum 7-8 Transfer Yapacagiz'

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, yeni sezon öncesi transfer tahtasinin açilmasi halinde maksimum 7-8 oyuncuyla kadrolarini güçlendireceklerini, 3-4 futbolcunun da kulüpten ayrilabilecegini dile getirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, yayinci kurulusa açiklamalarda bulundu. Genç teknik adam, transfer tahtasinin açilmasi halinde çizecekleri haritayla ilgili bilgiler vererek, "Geçen sezonun devre arasinda transfer yaparsak 3-4 oyuncu alacagiz demistik. Belirli mevkilerde alternatif eksikligimiz vardi, içeriye çok fazla oyuncu sokmayacaktik. Sonrasinda Recep ve Ali’yi kaybettik. Yeni yönetimimiz tahtayi açmak için büyük çaba sarf ediyor. Belki bu sürede aramizdan ayrilacak 3-4 arkadasimiz olacak. Biz bu sene maksimum 7-8 oyuncu transfer edecegiz. Ondan önce zorlu bir süreç bizi bekliyor. Transfer tahtasi gerçekten büyük problem. Biz bunlarin hepsine hazirlikliyiz. Çalismalarimizi yapmistik. Tahtayi ne kadar kisa sürede açabilirsek o kadar iyi. En kisa zamanda ciddi adim atar ve güzel haberler verebilirsek çok mutlu olacagiz" dedi.



"Oyuncularin bakis açisini degistiriyor"

Bursaspor’un altyapisi ile ilgili de açiklamalarda bulunan Mustafa Er, "Iyi oyuncular seçilip getiriliyor, kaliteli egitim veriliyor. Standartlarimiz tesis anlaminda çok çok iyi Vakifköy’de 5 tane çim sahamiz, 1 suni sahamiz var. Yatakhanemiz, spor salonlarimiz var. Oyuncularin çok rahat edebilecegi imkanlarimiz var. Biz altyapidan sürekli futbolcu çikardigimiz için seçilen bir kulübüz. Bunu hem oyuncu hem veli biliyor. Diyor ki; ‘Ben Bursaspor’a gidersem çikis yapabilirim’ Bu çok büyük bir arti. Bununla beraber kulübümüzün de bu kültürü var. Biz her zaman bunu gösterdik. Sürekli altyapidan oyuncu çikartarak kadromuza monte ettik. Bu da oyuncularin bakis açisini degistiriyor" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA