Mustafa Cengiz Açiklamasi 'Emre Ile Ömer'e Tekrar Hos Geldiniz Diyorum'

Galatasaray Baskani Mustafa Cengiz, Ömer Bayram ile Emre Tasdemir’in imza töreninde yaptigi açiklamada, "Bu an benim için çok degerli. Kendilerini karsilamis gibi oluyorum. Sevgili Emre ile Ömer’e tekrar hos geldiniz diyorum. Bunun futbolcularimiz için bir deger oldugunu düsünüyorum ve bu yüzden hastanede olsam da imza törenine katilmak istiyorum. Bu kendine, karsindakine ve camiaya saygidir" dedi.

Galatasaray’da Ömer Bayram ve Emre Tasdemir’in yeni sözlesme imza törenine Baskan Mustafa Cengiz ile Ikinci Baskan Abdurrahim Albayrak katildi.

Video konferans yöntemi ile törende konusan Baskan Cengiz, saglik durumu hakkinda "Iyiyim bir problemim yok. Daha önce de dedigim gibi kendimi yüzde yüz Galatasaray’a vermeme engel olacak saglik sorunu yasiyorum. Bu dönem insallah iki-üç ay içinde biter. Tam hizmet veremeyecegim için seçimlere katilamadim. Bunun için beni sevenlerden, bana destek verenlerden, yarismaci kardeslerimiz dahil herkesten özür diliyorum" dedi.

Futbolcularin imza töreninde bulunmasi hakkinda Cengiz, "Transfer yaptigimizda 3.5 yilda futbolcularla bir defa görünüyorum. Ikinci olarak dönüs uçaginda varlar ise merhabalasiyorum onlarla, o kadar. Kendilerini görme sansim bir ya da iki defa Florya’da görmek disinda yok maalesef. Bu an benim için çok degerli. Kendilerini karsilamis gibi oluyorum. Sevgili Emre ile Ömer’e tekrar hos geldiniz diyorum. Bunun futbolcularimiz için bir deger oldugunu düsünüyorum ve bu yüzden hastanede olsam da imza törenine katilmak istiyorum. Bu kendine, karsindakine ve camiaya saygidir" ifadelerini kullandi.

"Her zaman sen oyuna girince hareket ve dinamizm getirdin"

Ömer Bayram ile ilgili düsüncelerini dile getiren Mustafa Cengiz, "Gaziantep’e karsi sol ayakla attigin müthis bir gol vardi. Biz seni hep öyle hatirlamak istiyoruz. Sahaya girdigin an müthis bir mücadele veriyorsun. Bir dönem bizim genç kardeslerimiz de böyleydi. Kulübe geldigin anda, bana bebekliginden itibaren sari-kirmizili fotograflarini gösterdiler. O bana yetmisti. Bunlar çok önemli seyler. Giderek maddilesen dünyada ya bir amaci ya da çikari var diyorlar. Halbuki bazi futbolcular kendisini sahaya vermez, bazilari ise yürekten mücadele eder. Istedigimiz futbolcu tipi ikincisi. Her zaman sen oyuna girince hareket ve dinamizm getirdin. Hata herkes yapar. Sana tesekkür ediyorum ve samimi olarak tekrar hos geldin diyorum" diye konustu.

Emre Tasdemir hakkinda ise Baskan Cengiz, "Emre Galatasaray’a gelebilmek için çok düsük bir ücreti kabul etti. Kötü yorumcular hakkinda kötü yorumlar yaptilar ama Emrecigim; sen geregini yaptin. Ölümüne oynadin. Ciddi sakatliklar geçirdin. Senden yine yüregine koymani istiyorum. Yabanci düsmani asla degilim. Yabancilar alinmasin. Bir Türk olarak tüm kimligini ve karakterini koy. Siz zaten bunu yapiyorsunuz. Benim futbolcularim kisilikli ve karakterlidir. Kamuoyu baskisi ve rakip takimin troll hesaplariyla çok moralini bozuyorlar. Biz bunu biliyoruz. O sahte hesaplar devamla bizim futbolcularin benim ve yöneticilerin üstüne oynuyorlar. Lütfen bunlara aldirmayin, okumamaya çalisin. Biz iyi günde ve kötü günde sizinle beraberiz" açiklamasinda bulundu.

Abdurrahim Albayrak: "Iki sevgili kardesime de tesekkür ediyorum"

Abdurrahim Albayrak ise, "Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk’ten sonra simdi de Ömer Bayram ve Emre Tasdemir kardeslerimizle mukavele yeniliyoruz. Bu iki törende de baskanimizla birlikte bu imza törenlerini gerçeklestirdik. Iki sevgili kardesime de tesekkür ediyorum. Bugüne kadar en ufak zorluk ve kirginlikla karsilasmadik. Ne dediysek evet dediler. Ne verdiysek aldilar. Vermedik, almadilar. Tek kelime yapmadilar. Ben ikisine de Galatasaraylilarin huzurunda tesekkür ediyorum. Indirim dedik kabul ettiler. Az verdik, Allah bereket versin dediler. Bu mukavelede de yine, ikisinin menajerine tesekkür ederim. Hiç zorluk çikarmadilar. Menajerler tabii ki Ömer Bayram ne diyorsa, Emre Tasdemir ne diyorsa onu diyor. Mesajlar buralardan geliyor. O yüzden kendilerine çok tesekkür ediyorum. Kendileriyle birlikte devam etmemiz için en ufak bir engel kalmadi" seklinde konustu.



"Mustafa Cengiz Baskanim büyük bir özveri ile çalisiyor"

Baskan Mustafa Cengiz’e de seslenen Albayrak, "Mustafa Cengiz baskanim ile dün pasta kestik. Tüm çalisma arkadaslarimizla birlikte olduk. Duydugum kadariyla gece 12’de sevgili baskanimi tekrar hastaneye getirmisler. Bu geceyi yine hastanede geçirmis. Kendisini bu kadar Galatasaray’a adamis gecesini gündüzünü Galatasaray’a vermis Mustafa Cengiz Baskanim; hakkinizi helal edin bize. Dün gerçekten çok çalistiniz. Halinizi gördüm ve hakikaten hakkinizi bize helal edin. Bir dakikanizi Galatasaraysiz geçirmediniz. Bugün yine hastanede kemoterapi arasinda kravatinizi takarak bu imza törenine katildiniz. Degerlerimizin kiymetini bilelim. Onlari kaybettikten sonra üzülmeyelim. Mustafa Cengiz Baskanim büyük bir özveri ile çalisiyor. Sizi seviyoruz baskanim" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA