Galatasaray'dan Ömer Bayram Ve Emre Tasdemir Için Imza Töreni

Kulüp baskani Mustafa Cengiz: 'Sevgili Emre ile Ömer’e tekrar 'hos geldiniz' diyorum. Bu anin futbolcularimiz için bir deger oldugunu düsünüyorum ve bu yüzden hastanede olsam da imza törenine katilmak istiyorum' Ikinci baskan Albayrak: 'Iki kardesime de tesekkür ediyorum. Bugüne kadar en ufak zorluk ve kirginlikla karsilasmadik. Ne dediysek evet dediler. Ne verdiysek aldilar'

Galatasaray Kulübü, sözlesme yeniledigi Ömer Bayram ve Emre Tasdemir için imza töreni düzenledi.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Ömer ve Emre, Türk Telekom Stadi'nda gerçeklestirilen ve ikinci baskan Abdurrahim Albayrak'in hazir bulundugu törenle sözlesmeye imza atti.

Hastanede tedavi olan Galatasaray Kulübü Baskani Mustafa Cengiz ise video konferans yöntemi ile törene katilarak açiklamada bulundu.

Futbolcularla 3,5 yilda fazla bir araya gelemedigini belirten Cengiz, "Ikinci olarak dönüs uçaginda varlar ise merhabalasiyorum onlarla. O kadar. Kendilerini görme sansim bir ya da iki defa Florya’da görmek disinda yok maalesef. Bu an benim için çok degerli. Kendilerini karsilamis gibi oluyorum. Sevgili Emre ile Ömer’e tekrar 'hos geldiniz' diyorum. Bu anin futbolcularimiz için bir deger oldugunu düsünüyorum ve bu yüzden hastanede olsam da imza törenine katilmak istiyorum. Bu kendine, karsindakine ve camiaya saygidir." ifadelerini kullandi.

Ömer Bayram'in mücadeleci bir futbolcu oldugunu vurgulayan Cengiz, "Kulübe geldigin anda, bana bebekliginden itibaren sari-kirmizili fotograflarini gösterdiler. O bana yetmisti. Bunlar çok önemli seyler. Giderek maddilesen dünyada 'ya bir amaci ya da çikari var' diyorlar. Halbuki bazi futbolcular kendisini sahaya vermez, bazilari ise yürekten mücadele eder. Istedigimiz futbolcu tipi ikincisi. Her zaman sen oyuna girince hareket ve dinamizm getirdin." degerlendirmesinde bulundu.

Emre Tasdemir'in de Galatasaray'a gelmek için çok düsük bir ücreti kabul ettigine dikkati çeken Cengiz, "Çok büyük bir mücadele verdin. Ciddi sakatliklar geçirdin. Senden yine yüregine koymani istiyorum. Yabanci düsmani asla degilim. Yabancilar alinmasin. Bir Türk olarak tüm kimligini ve karakterini koy. Siz zaten bunu yapiyorsunuz. Benim futbolcularim kisilikli ve karakterlidir." diye konustu.

- Albayrak: "Bugüne kadar en ufak zorluk ve kirginlikla karsilasmadik"

Törende açiklamada bulunan Abdurrahim Albayrak ise, sunlari söyledi:

"Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk’ten sonra simdi de Ömer Bayram ve Emre Tasdemir kardeslerimizle bugün mukavele yeniliyoruz. Iki kardesime de tesekkür ediyorum. Bugüne kadar en ufak zorluk ve kirginlikla karsilasmadik. Ne dediysek evet dediler. Ne verdiysek aldilar. Vermedik, almadilar. Tek kelime yapmadilar. Indirim dedik kabul ettiler."

Mustafa Cengiz’e de seslenen Albayrak, "Sevgili Mustafa Cengiz baskanim ile dün pasta kestik. Duydugum kadariyla gece 12’de sevgili baskanimi tekrar hastaneye getirmisler. Bu geceyi yine hastanede geçirmis. Kendisini bu kadar Galatasaray’a adamis gecesini gündüzünü Galatasaray’a vermis Mustafa Cengiz Baskanim; hakkinizi helal edin bize. Dün gerçekten çok çalistiniz. Halinizi gördüm ve hakikaten hakkinizi bize helal edin. Bir dakikanizi Galatasaraysiz geçirmediniz. Bugün yine hastanede kemoterapi arasinda kravatinizi takarak bu imza törenine katildiniz. Degerlerimizin kiymetini bilelim. Onlari kaybettikten sonra üzülmeyelim. Mustafa Cengiz Baskanim büyük bir özveri ile çalisiyor. Sizi seviyoruz baskanim." ifadelerini kullandi.

- Oyuncularin görüsleri

Futbolculardan Ömer Bayram, Galatasaray'da güzel günler geçirdigini ve 2 kupa kazandigini belirterek, "Hocamiz bana güvendi. Insallah önümüzdeki üç sezon yine kupalarla, güzel günlerle geçer." görüslerine yer verdi.

Sari-kirmizili takimin Sampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile eslesmesini degerlendiren Ömer, "Aslinda çok mutluyum. Ben Hollanda’da dogdum, büyüdüm. Ailem, arkadaslarim ögrenince bana mesaj atti. Onlarin destegiyle ve oradaki taraftarimizla birlikte turu geçecegimizi düsünüyorum." diye konustu.

Emre Tasdemir ise evi olarak gördügü Galatasaray ile sözlesme yenilemenin mutlulugunu yasadigini vurgulayarak sunlari söyledi:

"Sayin baskanimiza ve yöneticilerimize bana inandiklari, güvendikleri için çok tesekkür ederim. Ben de bunun karsiligini sahada gösterecegim. Bir tesekkür de hocama etmek istiyorum. Bana Galatasaray’in kapisini açtigi için, her zaman yanimda oldugu, arkamda durdugu için hocam Fatih Terim’e de çok tesekkür ederim. Bu sene bizim için yeni bir baslangiç var. Bütün kupalarin en büyük favorisi biziz."

Kaynak: AA