Denizlispor'a Baskan Adayi Çikmadi

Denizlispor’da çogunluk saglanamayan ilk Seçimli Olagan Genel Kurul’un ardindan düzenlenen kurulda baskan adayi çikmadi. Bu kapsamda mevcut yönetim 15 gün devam edecek ardindan, tüzüge göre yol haritasi çizilecek.

Denizlispor’da geçtigimiz günlerde düzenlenen Seçimli Olagan Genel Kurul’da çogunluk saglanmadigi için baskanlik seçimi 16 Haziran’a ertelendi. Bugün ise Nihat Zeybekçi Kongre Merkezinde ikinci kez Seçimli Olagan Genel Kurul düzenlendi.

Açilis ve yoklamanin ardindan Erdal Okçu’nun Divan Heyeti Baskanliginda faaliyet raporlari, gelir ve gider bilançolari ibra edildi. Daha sonra ise Denizlispor Baskani Ali Çetin açiklamalarda bulundu.

3 yil önce 72 milyon borçla kulübü devir aldiklarini belirten Baskan Çetin, “Yaklasik 3 yildan beri tüm yönetici kardeslerimiz ile beraber canla basla mücadele ettigimiz Denizlispor kulübümüzün olagan Genel Kurul toplantisina hos geldiniz. 3 yil önce gecenin 11’de hiçbir mali konuda bilgimiz olmadan, hiç sorgulamadan teslim aldigimiz ve sonrasinda hesap incelemelerini yaptigimizda tahakkuk eden alacaklarin hiç birinin yapilamadigini ve sezon sonu bunlarinda dahil edildiginde 72 milyon 300 bin lira gibi bir rakamla kulübümüzü devir aldik. 2019-2020 yilinda hakkettigi yer olan Süper Lig’de mücadelesine devam eden kulübümüz maalesef ki dünyayi da etkisi altina alan korona virüs pandemisinden dolayi en büyük etkilenen baslarinda geldi. Bunu daha önce defalarca söyledik. Insallah yeni gelen yönetimdeki kardeslerimiz bunu incelediginde zaten farkina varacaktir. Ancak buna ragmen o dönemdeki arkadaslarimiz Yukatel firmasinda dahil bu yönetimi yerden yere vurmaya devam ettiler. Bizlere iftara atmaktan hiç imtina etmediler. 2020-2021 sezonunda basladigimizda hiçbir geliri olmayan kulübümüze hiç kimse ne yiyor ne içiyorsunuz diye sormadi maalesef. Son günlerde mücadele eden yönetim kurulu, önceki yönetim kurulundaki arkadaslarimiz adina tüm çalisanlarimiza ve taraftarimiza tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Yaklasik 30 dakika bekleme süresine ragmen Divan Heyeti herhangi bir baskan adayi olmadigini açikladi.

Bunun ardindan ise bir taraftarin tepkisine Baskan Ali Çetin, ‘Sen bu kulübün muhasebesini mi tuttun?’ diyerek cevap vermesi dikkatlerden kaçmadi. Kimsenin aday olmamasi durumunda mevcut yönetimin 15 gün göreve devam edecegi daha sonra ise tüzüge göre hareket edilecegi ögrenildi.

Kaynak: İHA