Cumhurbaskani Erdogan, Bakü'de Türk Taraftarlari Selamladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Azerbaycan’in baskenti Bakü’de konakladigi otelin önünde toplanan Türk taraftarlari selamlarken, taraftarlar da programi için otelden ayrildigi sirada Cumhurbaskani Erdogan’a sevgi gösterisinde bulundu.

Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda bu aksam oynanacak Türkiye-Galler maçini izlemek ve millileri desteklemek için Azerbaycan’in baskenti Bakü’de bulanan Türk taraftarlar, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in konakladigi otelin önünde toplandi. Büyük Türk bayragi açan taraftarlarin “Türkiye” tezahüratlarina kayitsiz kalamayan Cumhurbaskani Erdogan otelin balkonuna çikarak taraftarlara el salladi. Türk taraftarlar da programi için otelden ayrildigi sirada Cumhurbaskani Erdogan’a sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlarla bir araya gelen Erdogan, ricalari kirmayarak hatira fotografi da çektirdi.

Cumhurbaskani Erdogan, Azerbaycan’in baskenti Bakü’deki temaslari kapsaminda Azerbaycan Milli Meclisi’nde konusma yapacak. Cumhurbaskani Erdogan, Azerbaycan Cumhurbaskani Ilham Aliyev ile birlikte Bakü Olimpiyat Stadi’nda oynanacak Türkiye-Galler Euro 2020 A Grubu maçini tribünden izleyecek.

Kaynak: İHA