Bursaspor'un Yeni Sezon Kamp Programi Belli Oldu

Bursaspor, yeni sezon hazirliklarina 28 Haziran’da baslayacagini açikladi. Yesil-beyazlilar, ayni zamanda 8-19 Temmuz tarihleri arasinda Afyon’da, 22 Temmuz-1 Agustos tarihleri atasinda ise Bolu’da kamp yapacagini bildirdi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, yer sezon hazirliklarina 28 Haziran’da baslayacak daha sonra da Afyon ve Bolu kamplari gerçeklestirecek. Yesil-Beyazli kulüpten yapilan açiklama su sekilde:

“Bursasporumuz, 2021-2022 sezonu hazirliklarina 28 Haziran Pazartesi günü basliyor. Takimimiz, yeni sezon öncesi 28 Haziran Pazartesi günü Özlüce Ibrahim Yazici Tesislerimizde bir araya gelecek ve 6 Temmuz Sali gününe kadar çalismalarini tesislerimizde gerçeklestirecek. Birinci etabin ardindan çalismalarina 8-19 Temmuz tarihlerinde Afyon’da devam edecek olan takimimiz, 22 Temmuz-1 Agustos tarihleri arasinda ise Bolu’da kampin ikinci etabini tamamlayacak. Takimimizin bu dönemde oynayacagi hazirlik maçlari ile ilgili detayli bilgi ise daha sonra paylasilacak. Afyon ve Bolu kamplarimiza sponsor olan Nilüfer Belediyesi’ne tesekkür ediyoruz.”

Kaynak: İHA