Baskan Çelik Sehzadeler'in Sampiyonlarini Altinla Ödüllendirdi

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, Muaythai Gençler Türkiye Sampiyonasi milli takim seçmelerinde dereceye girerek, Türkiye’yi uluslararasi müsabakalarda temsil edecek Sehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporculari Cemile Aykoç ve Busenur Çitçi’yi misafir etti. Baskan Çelik, basarili sporculari altinla ödüllendirerek, katilacaklari müsabakalarda basarilar diledi.

Aydin’da yapilan Muaythai Gençler Türkiye Sampiyonasi milli takim seçmelerinde Sehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporculari Cemile Aykoç ve Busenur Çitçi dereceye girerek milli takima seçildi. Cemile Aykoç, 67 kiloda Türkiye sampiyonu olarak bu yil Tayland’da yapilacak Dünya Gençler Sampiyonasi’nda Türkiye’yi temsil edecek. Busenur Çitçi de Türkiye 3’üncüsü olarak Muaythai Avrupa Kupasi’nda Türkiye adina yarisacak. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, Sehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün sampiyon sporculari Aykoç ve Çitçi’yi belediyede misafir etti. Ziyarette Sehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Baskani Akif Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Serif Gül ve kulüp antrenörü Ediz Baris da hazir bulundu.

Ziyarette konusan Sehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Baskani Akif Özer, “Aydin’da yapilan ve bir çok ilden sartlari tutan 591 sporcunun yaristigi milli takim seçmelerinde Sehzadeler Muaythai Egitim Merkezimizde egitim gören Cemile Aykoç 67 kg gençlerde tüm rakiplerini yenerek Türkiye sampiyonu oldu. Altin madalyayi Sehzadelerimize ve Manisa’miza kazandiran sporcumuz bu yilsonu Tayland’da yapilacak Dünya Gençler Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil edecek. Sampiyonada Türkiye 3’üncüsü olarak derece yapan sporcumuz Busenur Çitçi de bu yil içerisinde yapilacak Muaythai Avrupa Kupasinda ülkemiz adina yarisacak. Istedi ki bizden hiçbir destegini esirgemeyen Sehzadeler Belediye Baskanimiz Ömer Faruk Çelik’i ziyaret edelim ve sampiyon sporcularimizi takdim edelim. Bizleri kabul ettigi için Baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Basarili sporculari tebrik ederek, basarilarinin devamini dileyen Baskan Çelik ise sunlari söyledi: “Sporcularimiz için emek harcayan hocalarimiza, kulüp baskan ve yöneticilerimize tesekkür ediyorum. Inaniyorum ki sifirdan alip yetistirdigimiz sporcu kardeslerimiz, çok daha büyük basarilara imza atacak, ülkemizi temsil edeceklerdir. Dünyanin muhtelif bölgelerinde Istiklal Marsimizi okutarak, ay yildizli bayragimizi göndere çektireceklerdir. Biz de belediye olarak, spor kulübümüz olarak elimizden gelen destegi sagliyoruz. Çocuklarimizin böyle basarilar elde etmesi de bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor.”

Sampiyon sporcular ile bir süre sohbet eden Baskan Çelik, basarilarindan dolayi 2 sporcuyu da altinla ödüllendirdi.

Kaynak: İHA