Angelo Sagal Gaziantep'te

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Denizlispor formasi giyen Sili Milli Takim oyuncularindan Angelo Sagal’i kadrosuna katti.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut’un raporu dogrultusunda transfer çalismalarina devam ediyor. Transfer çalismalari kapsaminda bir süredir son olarak Denizlispor formasi giyen Sili Milli Takim oyuncularindan Angelo Sagal ile görüsen Gaziantep FK, transferde mutlu sona ulasti. Gaziantep ekibi, Sagal ile 2+1 yillik sözlesme imzaladi.

Konu ile ilgili Gaziantep FK’den yapilan açiklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Denizlispor formasi giyen Sili Milli Takim oyuncularindan Angelo Sagal ile anlasmaya varmistir. Yeni transferimiz Angelo Sagal, yöneticilerimiz Erhan Özmen, Sezer Cihan, Cihan Koçer, Mehmet Ali Simsek ve Emrah Özdagli’nin da katildigi imza töreniyle birlikte, kendisini 2+1 yillik kirmizi-siyahli armamiza baglayacak resmi sözlesmeye imza atti. Angelo Sagal’a kulübümüze hos geldin diyor, armamiz altinda üstün basarilar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.



Angelo Sagal kimdir

18 Nisan 1993 yilinda Sili’nin Talca sehrinde dünyaya gelen Sagal, futbola ülkesi takimlarindan Rangers Talca’da basladi.

2017 yilinda Meksika Ligi takimlarindan Pachuca’ya transfer olan hücum oyuncusu, daha sonra ise sirasiyla FC Juarez ve Denizlispor formalarini giydi. Yüksek hizi, çalim yetenegi ve driplingleriyle dikkat çeken Sagal, 18 kez de Sili Milli Takimi formasini giyerken iki kez de gol sevinci yasadi. Hücum hattinin her bölgesinde forma giyebilen ve sol ayagini oldukça etkili kullanan Sagal, bu sezon Denizlispor ile 35 resmi müsabakada forma giyerken 1 gol 5 asist yapti. Kariyerinde 220 resmi müsabakaya çikan Sagal, toplam 32 gol atip 22 kez de asist yapma basarisi gösterdi.

Kaynak: İHA