Yeni Adana Stadi Güvenlik Toplantisi Yapildi

Çevre ve Sehircilik Bakanligi Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI) tarafindan yapiminin tamamlanmasinin ardindan açilan Yeni Adana Stadi, güvenlik toplantisi Vali Süleyman Elban baskanliginda gerçeklestirildi.

Valilik Toplanti Salonu'nda gerçeklestirilen toplantida, 2021-2022 futbol sezonu öncesi Yeni Adana Stadi'nda oynanacak müsabakalarin güvenli bir ortamda oynanmasi, takimlarin ve taraflarin güvenli bir sekilde gelis gidisleriyle stadyumun fiziki güvenlik konulari ele alindi.

Vali Elban, toplantida yaptigi konusmada, futbolseverlerin heyecanla bekledigi 33 bin kapasiteli Yeni Adana Stadi'nin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Stadyumdaki güvenlik konusuna da vurgu yapan Elban, sunlari kaydetti:

"Binlerce insanimizin bir arada bulundugu stadyumlarda güvenlik çok önemlidir. Bu konuda, güvenlik teskilatimiza, kulüplerimize ve vatandaslarimiza büyük is düsmektedir. Özellikle de maç öncesinde, maç esnasinda ve sonrasinda taskinliga kapilmadan, sporu birlik beraberlik duygulari içerisinde takip ederek güvenlik güçlerimize destek olacak olan Adanali hemsehrilerimize güveniyoruz."

Elban, Adana'nin ev sahipliginde tesisin güzel karsilasmalara ev sahipligi yapacagini belirtti.

Toplantiya, Il Emniyet Müdürü Dogan Inci, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü temsilcileri, Adana Demirspor ve Adanaspor kulüplerinin yöneticileriyle ilgili kurum amirleri katildi.

Kaynak: AA