SMA'li Defne Bebek Için Sahaya Çiktilar

Balikesir’in Edremit 9 Eylül Masterlar ve Balikesir Masterler futbol takimlari Edremitli SMA Tip 1 hastasi Defne bebege destek için sahaya çikti.

Edremitli SMA Tip 1 hastasi Defne Gülcü’nün tedavisine destek olmak için Edremit Sehit Hamdibey Stadi’nda gerçeklestirilen maça talep yogun oldu.

Balikesirli süper lig hakemi Aytekin Durmaz’in yönettigi maç 0-0 skorla berabere bitti. Maça destek olmak amaciyla Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, Edremit Belediye Baskan Yardimcilari Tayfun Gerkus ve Metin Tunçer, belediye meclis üyeleri, Edremit Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Fethi Bilge, Edremitspor Kulüp Baskani Ali Çelik, SMA hastasi Defne bebegin babasi Ahmet Gülcü ve belediyenin daire amirleri katildi.

Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, katilimcilara tesekkür ederek çiçek takdim etti.

Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan yaptigi açiklamada:

“Bizim Defne bebegimiz, SMA Tip 1 hastasi bir bebegimiz, ciddi sekilde yardima ihtiyaci var. Pahali bir tedavi oldugunu biliyoruz, bunun için bir kampanya baslattik ‘Defne Bebege Nefes Ol’ adi altinda. Müthis bir dayanisma var, her alanda vatandaslarimiz Defne’ye nefes olma adina etkinlikler düzenliyor. Bu dayanisma kültürünün gelismesinden dolayi Edremit Belediye Baskani olarak onur duyuyorum. Bu dayanismanin bir örnegini sportif bir faaliyetle taçlandiriyoruz. Edremit Masterlar ve Balikesir Masterlar, 1966 Edremitspor, taraftarlarimiz ve emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz.”

Kaynak: İHA