Seydisehir Belediye Baskani, Muay Thai'de Türkiye Sampiyonu Olan Sporcuyu Altinla Ödüllendirdi

Aydin'in Kusadasi ilçesinde düzenlenen Muay Thai sampiyonasinda Türkiye sampiyonu olan Seydisehir Belediyespor oyuncusu Ismail Koç, Belediye Baskani Mehmet Tutal tarafindan altinla ödüllendirildi.

Seydisehir Belediye Muay Thai takimi sporcularindan Ismail Koç, 71 kiloda Türkiye Sampiyonu olarak, Aralik 2021'de Tayland'da yapilacak dünya sampiyonasinda milli takimi temsil etme hakkini elde etti.

Belediye Baskani Mehmet Tutal, birlikte hareket etmeyle sonuç ve basarinin elde edilecegini kaydetti.

Seydisehirli ögrencilerin ve sporcularin, Konya'yi temsil etme noktasinda büyük bir sorumluluk tasidigini ifade eden Tutal, sunlari kaydetti:

"Muay Thai Sampiyonamizda Seydisehir'den 4 sporcumuz Konya'yi temsilen maçalara katiliyor ve Türkiye Sampiyonu çikartarak Konya'yi dünya sampiyonasinda temsil ediyor. Konya'da sportif faaliyetlerde bir basari elde edilirse bu mutlaka Seydisehir'den oluyor. Çok kisa bir süre olmasina ragmen Muay Thai'de Seydisehir Belediyesispor Kulübü bünyesinde 17 milli sporcumuz bulunuyor. Ben sporcumuza, antrenörlerimize basarilarindan dolayi tesekkür ediyorum. Çok gurur verici bir durum. Ismail Koç'a ayrica Tayland’da yapilacak dünya sampiyonasinda basarilar diliyorum."

???????Konusmalarin ardindan Baskan Tutal, basarili sporcu Koç'u altinla ödüllendirdi.

Sampiyonaya katilan ve bronz madalya elde eden Ali Deniz Çaglayan, Ibrahim Bakirci ve Nazli Ayten'e Baskan Tutal çesitli hediyeler verdi.

Ödül töreninde Muay Thai antrenörleri Serkan Yildiz ve Ismail Koç'un babasi hazir bulundu.

Kaynak: AA