Sanliurfa Büyüksehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi'nda Ligde Kalma Mutlulugu Yasaniyor

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Sanliurfa Büyüksehir Belediyespor'da kümede kalmanin sevinci yasaniyor.

Takimin antrenörü Serdar Yildirim, AA muhabirine, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini nedeniyle zorlu bir sezonu geride biraktiklarini söyledi.

Yalova ve Bursa'da oynanan maçlar sonunda 19 puanla ligi 10'uncu sirada tamamladiklarini aktaran Yildirim, söyle konustu:

"Maçlar öncesi büyük bir ciddiyetle çalismalarimizi tamamladik ve Yalova'da düzenlenen 1. etap müsabakalarinda iyi sonuçlar almayi basardik. 2. etap maçlarinda iyi sonuçlar elde ederek play-off hedefimize ulasmak istiyorduk ama çok sanssiz yenilgiler alinca hedefimizden uzaklastik. Tek tesellimiz ligde kalmamiz oldu. Takimimizin önümüzdeki sezon da Süper Lig'de mücadele edecek olmasi ise bizi sevindiriyor. Çünkü bu ligde kalabilmek da önemli bir basaridir. Insallah önümüzdeki sezon iyi bir transfer dönemi geçirip, hedefimiz olan play-off maçlarini oynamak ve kentimizi Avrupa'da temsil etmek istiyoruz."

Kaynak: AA