Ogulcan Çaglayan Açiklamasi 'Sampiyonlar Ligi Için Çok Heyecanliyim'

Galatasaray’da bugün 8 futbolcu saglik kontrolünden geçti. Kontroller sonrasinda açiklamalarda bulunan 25 yasindaki oyuncu Ogulcan Çaglayan, UEFA Sampiyonlar Ligi için çok heyecanli oldugunu söyledi.

Yeni sezon hazirliklarina dün baslayan Galatasaray’da saglik kontrolleri bugün de devam etti. Futbolculara kardiyoloji, eko, efor, solunum fonksiyon, ortopedi, genel cerrahi, iç hastaliklari, göz, kulak burun bogaz ve radyoloji kontrolleri yapildi. Bugün Emre Kilinç, Ryan Babel, Fatih Öztürk, Gökay Güney, Ismail Çipe, Jesse Sekidika, Ogulcan Çaglayan ve Atalay Babacan saglik kontrolünden geçti.

Yapilan kontroller sonrasinda açiklamalarda bulunan Galatasarayli futbolcu Ogulcan Çaglayan, "Yeni sezon hepimize hayirli olsun. Insallah en az sakatligin oldu, çekismeli ve sonunda da Galatasaray’in sampiyon oldugu bir final olur. Biz de bugün saglik kontrollerinden geçtik. Her sey yolunda gözüküyor. Buradan da aksam antrenmana gidecegiz. Sezonu erken açiyoruz. 16 Haziran’da rakibimiz belli olacak. 20 Temmuz’da ilk maçi oynayacagimizi düsünüyoruz. Insallah Sampiyonlar Ligi ön elemelerinde de ülkemizi gururla temsil ederiz, turlari atlayip ve Sampiyonlar Ligi gruplarina kaliriz. Taraftarimizi, camiamizi mutlu ederiz" diye konustu.

Selçuk Inan ile antrenmanlara basladiklarini ifade eden 25 yasindaki futbolcu, "Zaten geçtigimiz sezon da Fatih Hocamizin ekibindeydi. Çok önemli futbol kariyeri olan ve bence ileride de çok iyi bir antrenör olacagina inandigim bir isim. Bize tecrübelerini aktariyor, yardimci oluyor. Biz de kendisine yardimci oluyoruz. Bu sekilde hazirliklarimizi sürdürüyoruz" seklinde konustu.

UEFA Sampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynayacaginin hatirlatilmasi üzerine Ogulcan, "Bu arenada olacak olmaktan dolayi çok heyecanliyim. Insallah takim arkadaslarima katki saglarim, yardimci olurum takimimin maçlari kazanmasinda. Her Türk gencinin hayali o arenada boy göstermektir. Insallah ben de firsat bulursam elimden gelenin en iyisin yapacagim" degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA