Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulübüne 'Yukatel' Isim Sponsoru Oldu

Yeni sezonda Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulübü, Yukatel firmasi ile isim sponsorlugu anlasmasi gerçeklestirdi. 2021-2022 sezonunda mücadele edecek olan kulübün ismi ‘Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ olacak. Isim sponsorlugunun ardindan kulübün Bas Antrenör grubuyla sözlesme yenilendi.



Gelecek sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Yukatel firmasi ile isim sponsorlugu anlasmasina vardi. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulübü Baskani Veli Deveciler ile Yukatel Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Karatas isim sponsorlugunda anlasma imzaladi. Taraflar arasinda yapilan anlasmaya göre, 2021-2022 sezonu boyunca Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan kulübün ismi ‘Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ olacak. Isim sponsorlugu anlasmasinin ardindan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Bas Antrenörü Zafer Aktas, Genel Menajer Evren Yenice, Yardimci Antrenör Inanç Koç, Yardimci Antrenör Yagiz Sertoglu ve Kondisyoner Mustafa Kara ile sözlesme yenilendi. Imza törenlerinin ardindan konusan bulunan Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Denizli’de bir ilki gerçeklestirdiklerini ve bu yüzden gururlu olduklarini Merkezefendi’nin artik basketbolda söz sahibi olacagini belirtti.

Baskan Dogan; “Takimimiz artik Süper Lig’te. Büyük bir mücadele ve azimle çok çalisarak buralara geldik. Yöneticilerimize, antrenörlerimize ve sporcularimiza tesekkür ediyorum. Büyük bir performans gösterdiler. Denizli’de bir ilki gerçeklestirdik. Bir basketbol takimi Süper Lig’te yer alacak. Bu bizim için çok gurur verici. Bunun ilimize ve ilçemize çok büyük katkisi olacak” dedi.



“Gücümüze güç kattik”

Baskan Seniz Dogan, Merkezefendi’nin ve Denizli’nin basketbolda söz sahibi oldugunu belirterek; “Bu anlamda da Süper Lig’te kalici olmak hedefimiz. Emin adimlarla gidiyoruz. Bizler umutlu ve gururluyuz. Merkezefendimiz, Denizlimiz artik basketbolda söz sahibi olacak. Bugün tesekkürün en büyügünü Yukatel’e ve Yukatel Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Karatas’a çok tesekkür ediyorum. Onunla birlikte gücümüze güç kattik. Artik Yukatel Merkezefendi Belediyesi diyoruz” diye konustu.



“Denizli’ye çok büyük basarilar yasatacagiz”

Çok heyecanli olduklarini ve Denizli’ye çok büyük basarilar yasatacaklarini belirten Yukatel Merkezefendi Belediyesi Kulübü Baskani Veli Deveciler; “Bizler bugünlere kolay gelmedik. Zorluklar çekerek, hakettigimiz yere, Süper Lig’e sampiyon olarak çiktik. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan destegini hiçbir zaman bizden esirgemedi. Organizasyonlardan bir tanesi isil isil parlayan, gelecekte insanlarin çok daha büyük alanlarda görecegi, heyecan verici bir marka, Yukatel. Digeri de bizim basketbol takimimiz. Yukatel markasi ile ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ sloganinin gücünü sonuna kadar hissediyoruz. Çok büyük isler basaracagiz beraber. Denizli’ye çok büyük basarilar yasatacagiz. Yukatel Merkezefendi Belediyesi olmaktan, Türkiye’de ve zaman zaman uluslararasi arenada bu heyecani yasamaktan dolayi mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandi.

“Avrupa’da da basarili olacagimiza eminiz”

Yukatel Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Karatas ise; “Tabi konu Süper Lig olunca, Yukatel de olur diyerek devreye girdik. Hizli bir sekilde temasa geçtik. Sonuç, ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ elimizden gelen tüm destegi vermeye haziriz. Birlikte yapacak çok isimiz var. Avrupa’da da basarili olacagimiza eminiz. Bu güzel isleri gerçeklestirmek için buradayiz” dedi.

Konusmalarin ardindan taraflar arasinda sponsorluk anlasmasi imzalandi.

Sponsorluk imza törenine yogun katilim gerçeklesti

Gerçeklestirilen imza törenine Merkezefendi Kaymakami Dr. Adem Uslu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Il Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Merkezefendi Belediye Baskan Yardimcilari Fatma Atici Bakcan, Yukatel Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Karatas, Necdet Yilmaz ile Fatih Coskun, Merkezefendi Belediyesi Kulübü Baskani Veli Deveciler, kulüb yöneticileri, teknik heyeti ve sporculari, meclis üyeleri, il ve ilçe parti yöneticileri ve çok sayida basin mensubu katilim sagladi.

Kaynak: İHA