Medicana, Sivasspor Ile Sözlesme Yeniledi

DG Sivasspor ile Medicana Saglik Grubu arasindaki saglik sponsorlugu anlasmasi bir yil daha uzatildi.

Medicana Sivas Hastanesi, Sivasspor Kulübü’nün 6 yildir devam eden saglik sponsorlugunu yeniden imzalayarak 7. kez sponsor oldu.

Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Serafettin Demiray, bu hakli gururu 7. kez yasamaktan büyük onur duyduklarini dile getirerek, “Medicana Saglik Grubu olarak Sivas’a geldikten sonra 1.5 yil boyunca isim sponsorlugumuz gerçeklesti. O günden itibaren saglik sponsorlugumuz devam etmektedir. Böylesine köklü ve güçlü bir camianin saglik sponsoru olmak bizlere gurur veriyor. Sivasspor’un tüm saglik ihtiyaçlarinda yanindayiz. Ilk sözlesmeyi imzalarken hep destek tam destek diyerek yola çiktik. Bugüne kadar bütün saglik ihtiyaçlarini eksiksiz vermenin hakli gururunu yasiyoruz. Sivas’in en büyük degeri olan Sivasspor’a 2021-2022 Sezonunda basarilar diliyoruz” dedi.

Sivasspor Kulübü Baskan Vekili Erdal Sarilar ise, kulübün en büyük destekçilerinden birisi olan Medicana ailesine ve Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Bozkurt’a tesekkür ederek, “6 yildir her saglik ihtiyacimizda yanimizda olan Medicana Saglik Grubu ile 7. senemizde de devam etmek için imzalarimizi attik. Her zaman yanimizda olduklari için mutluyuz insallah sakatliklarin daha az yasandigi, basarilarla dolu bir sezon geçirecegiz. Sözlesmenin hayirli olmasini temenni ediyorum.” diye konustu.

Konusmalarin ardindan sponsorluk sözlesmesi imzalandi.

Kaynak: İHA