Medicana, 7. Kez Sivasspor'un Saglik Sponsoru Oldu

Sivasspor Kulübü ile Medicana Sivas Hastanesi arasinda saglik alaninda 7. kez sponsorluk sözlesmesi imzalandi.

Kulüpten yapilan açiklamaya göre, Medicana Sivas Hastanesi, 6 yildir devam eden saglik sponsorlugu anlasmasini 7. kez yeniledi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Sivasspor Kulübü Baskanvekili Erdal Sarilar, "En büyük destekçilerimizden olan Medicana ailesine ve yönetim kurulu baskani Sayin Hüseyin Bozkurt'a tesekkür ediyorum. 6 yildir her saglik ihtiyacimizda yanimizda olan Medicana Saglik Grubu ile 7. senemizde de devam etmek için imzalarimizi atiyoruz. Her zaman yanimizda olduklari için mutluyuz. Insallah sakatliklarin daha az yasandigi, basarilarla dolu bir sezon geçirecegiz. Sözlesmenin hayirli olmasini temenni ediyorum." ifadelerini kullandi.

Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Serafettin Demiray ise köklü ve güçlü bir camianin saglik sponsoru olmanin gururunu yasadiklarini aktararak, "Sivasspor'un tüm saglik ihtiyaçlarinda yanindayiz. Ilk sözlesmeyi imzalarken 'Hep destek, tam destek.' diyerek yola çiktik. Bugüne kadar bütün saglik ihtiyaçlarini eksiksiz vermenin hakli gururunu yasiyoruz. Sivas'in en büyük degeri olan Sivasspor'a 2021-2022 sezonunda da basarilar diliyoruz." seklinde konustu.

Kaynak: AA