Korona Virüs Testi Pozitif Çikan Falcao Idmanda Yer Almadi

Galatasaray, 2021-2022 sezonu öncesindeki hazirliklarina bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçeklestirdigi antrenmanla devam etti. Sari-kirmizililar, geçtigimiz hafta korona virüs testi pozitif sonuçlanan ve saglik ekibi tarafindan takibi sürdürülen Radamel Falcao’nun idmanda yer almadigini açikladi.

Yeni sezon çalismalari kapsamindaki ikinci günde iki gruba ayrilan Galatasaray’da Atalay Babacan, Emre Kilinç, Fatih Öztürk, Gökay Güney, Ismail Çipe, Jesse Sekidika, Ogulcan Çaglayan ve Ryan Babel, saglik kontrolünden geçti. Diger grup ise Jupp Derwall Antrenman Sahasi’nda kosu çalismalari yapti.

Sezon sonu milli takim kamplarina katilan veya halihazirda milli takimlari ile birlikte olan Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, James Ozornwafor, Taylan Antalyali, Kerem Aktürkoglu, Sofiane Feghouli, Yunus Akgün, Mostafa Mohamed, izinli Marcao Teixeira ve Okan Kocuk, saglik ekibi tarafindan planlanan tedavi programi çerçevesinde devam eden cerrahi süreç nedeniyle ABD’de olan Omar Elabdellaoui, sezon sonunda kalçasindaki labrum yirtigi nedeniyle Kulüp Doktoru Yener Ince tarafindan ameliyat edilen Jimmy Durmaz ve geçtigimiz hafta yapilan Covid-19 PCR testi pozitif sonuçlanan ve saglik ekibi tarafindan takibi sürdürülen Radamel Falcao idmanda yer almadi.

Günün ikinci antrenmani saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçeklestirilecek.

Kaynak: İHA