Izmit Belediyesporlu Hasnaa Türkiye Sampiyonu Oldu

Izmit Belediyesporlu atlet Hasnaa Bogahan, 10 kilometrelik Kastamonu Serife Baci Istiklal Yol Kosusu’nu 42.12 dakikada tamamlayarak Türkiye Sampiyonu oldu.

Izmit Belediyesporlu atletler, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafindan düzenlenen 10 kilometrelik Kastamonu Serife Baci Istiklal Yol Kosusu’nda piste çikti. Genel klasmanda 149 sporcu arasinda performanslariyla göz dolduran Izmitli atletler Kastamonu’da basarili sonuçlar imza atti. Hasnaa Bogahan 35-30 yas grubu klasmaninda 42.12 dakikalik derecesiyle sampiyon olurken genel klasmanda ise besinciligi elde etti.

Yaristigi her turnuvada basarili sonuçlar alarak dikkatleri üzerine çeken Serra Sude Kökduman ise yarisi 39.18 dakikada tamamladi, genel klasmanda dördüncülüge yerlesti. Kulübün diger basarili atleti Handan Bolut ise mesafeyi 45.43 dakikada kosarak genel klasmanda kendine 6. sirada yer buldu.

Kastamonu’da elde ettikleri basarilarla Izmit’in gögsünü kabartan Izmit Belediyespor’un Antrenörü Turgut Demirkiran, takima her zaman destek olan Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine tesekkür etti.

Kaynak: İHA