Istanbul Havalimani'nda Yolculara Nihat Kahveci Sürprizi

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, bir proje kapsaminda kilik degistirip Istanbul Havalimani’nda yolcularin arasina karisti yoluculara sorular sordu. Seyahat etmek için havalimanina gelen bir yolcu, soru ve penalti yarismasini kazanarak Bakü’de oynanacak Isviçre-Türkiye maçina çift kisilik bilet kazandi.

Istanbul Havalimani Isletmecisi IGA ile eski milli futbolcu Nihat Kahveci, devam eden Avrupa Sampiyonasi kapsaminda ortak bir projeye imza atti. Bu kapsamda baston, kasket ve gözlük gibi aksesuarlarla yasli adam kiligina giren Kahveci, Istanbul Havalimani terminalinde yolculara futbol ile alakali bazi sorular yöneltti.

Seyahat etmek için geldi, Bakü’de milli maça bilet kazandi

Eski mili futbolcunun sorularina dogru yanit veren yolcular için iki asamali yarisma yapildi. Öncelikli olarak milli takim formasinin ve futbol topunun yerini bulan yolculardan biri, son olarak penalti yarismasini da kazanarak bilet ve konaklama giderleri dahil Bakü’de oynanacak Isviçre-Türkiye maçi için çift kisilik bilet kazandi. Yarisma sonunda eski milli futbolcunun aksesuarlarini çikarmasi üzerine ise karsisindaki kisinin Nihat Kahveci oldugunu anlayan yarismaci ise kisa süreli saskinlik yasadi. Seyahat etmek için Istanbul Havalimani’na gelen yolcu, sürpriz sekilde terminalden milli maç için çift kisilik bilet kazanarak ayrildi.

Istanbul Havalimani Isletmecisi IGA’nin sosyal medya hesabindan, "Avrupa Sampiyonasi heyecani Istanbul Havalimani’nda! Eski milli futbolcumuz kimligini sakladi, yolcularimizi heyecanli bir yarismaya davet etti. En iyi olan Isviçre - Türkiye maçina çift kisilik davetiye kazandi" notuyla paylasilan video kisa sürede on binlerce kisi tarafindan izlendi.

Kaynak: İHA