Isitme Engelli Milliler Baskan Uysal'a Forma Hediye Etti

Avrupa Sampiyonasi hazirliklarini Antalya’da, Muratpasa Belediyesi’nin tesislerinde sürdüren Isitme Engelliler Hentbol Milli Takimi, Belediye Baskani Ümit Uysal’a 07 numarali milli takim formasi hediye etti.



Hirvatistan’in baskenti Zagreb’de 18-26 Haziran tarihleri arasinda düzenlenecek Avrupa Sampiyonasi hazirliklarini Antalya’da, Muratpasa Belediyesi tesislerinde sürdüren Isitme Engelliler Milli Takimi, Baskan Uysal’la bir araya geldi.

Milli takim antrenörü Serdar Eler, Muratpasa Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Sube Sorumlusu Özcan Yilmaz’in da yer aldigi ziyarette, Baskan Uysal’a 07 numarali milli takim formasi hediye edildi.

Baskan Uysal ise Isitme Engelliler Hentbol Milli Takimi’nin Avrupa ve Dünya sampiyonalarinda dereceler etmis, olimpiyat sampiyonu olmus çok basarali bir takim oldugunu belirterek, “Avrupa Sampiyonasi’nda da size sonuna kadar güveniyoruz. Kupayla, ülkemize döneceginize, bize bir gurur daha yasatacaginiza yürekten inaniyorum. Muratpasa, milli takimimiza ugurlu gelecek” diye konustu.

Kaynak: İHA